GulAsMer 7+5 te nipt test yaptirdim cinsiyyet kiz olarak goruldu. Acaba cok mu erken degisebilirmi. Kromozom tam anne kanina gecmemis ola bilir deniliyor. Ama test 99% dogru yapilan test
Briahll GulAsMer çok erken yaptırmışsınız ben 10. Haftada yaptırmak istediğimde kanı alacak olan hemşire 11. Haftayı bekle kesin sonuç olsun demişti. 7. Haftada sonuç çıkma ihtimali çok düşük bence nereye yaptırdınız
GulAsMer Ben Azerbaycanda yasiyorum. Merakimdan yaptirdim:) iki kizim var 3 cugu erkege hesaplatdim😃ama galiba tutmadi
mavideniz9696 GulAsMer neden bu kadar erken yaptırdınız ki 10. haftadan önce yapılmıyor. Annenin kanına bebeğin dnası 10. haftadan önce geçmiyor testin doğru olduğunu sanmıyorum daha bu kadar küçük olduğunu söylediniz mi kan alan kişilere yapmazlar çünkü bu kadar erken
GulAsMer Bilmiyorum yaa bi akrabam bu haftada yaptirmisdi normalda xx zaten var bizde diye xy cikmisti kaninda bu da erkek bebek demek o yuzden dogru olduvu kanaatine geldik. Ben de yaptirdim ama gecmemis ola bilir demek