ozgee33 Kahvedelisi @3nmber @kahvesever__ @hd_d bana da bakar mısınız 😊vajinal bakıldı 6+3 
hd_d baby0707 kizz ikiz gebelik gibi duruyor baksana iki tane bisey var orda ayy insllah ikizdir💝daha çok mjnik ama kız diyorum kese yapisina göre bana mutlaka haber ver gülüm 🫂
baby0707 hd_d bende supheleniyorum drdan ciktikdan sonra farkettim iki tane var ama nobetci doktora gitmistim pek ilgilenmedi zaten geri donupte sormadim artik kendi doktoruma cumartesi gidecegimmm
bluemom24 Bizede doktor önce kız sonra erkek dedi el ilminden anlayan hacamatcı bi ablamız var elde çıkan imarelerden anlıyor direkt cinsiyetini imareler erkek gösteriyor dedi iki haftaya öğrencez inşallah 🩵☺️
Anneyim20 hd_d Biraz daha büyüsün tahmin yaparım dediniz ksuura bakmayın rica etsem bakarmisniz Doktorumuz bı tahminde bulundu emin olamadi
hd_d Anneyim20 erkek gibi geldi aşkım bana hatta ozmn da kese sekline göre erkek deyim demiştim yine erkek diyorum bakalım 🤭 ama erkek olmaya bir egilim var çıkıntı falan bakalim insllah doğrudur doktor ne dedi?