edabolukbasi3- geçen hafta kontrolümde doktorum magvital şase verdi bacaklarıma kramp giriyor diye ama sanki hiç faydası yok yine kramplar devam ediyor önereceğiniz başka magnezyum var mı kızlar
269522 edabolukbasi3- magnimore plus çok iyi canım ben senelerdir kullanıyorum onu iki hamileliğimde de onu kullandım. Bol su ile iç faydasını görürsün benim ağrılarımı kramplarımı anında kesiyor
hayalperest2310 edabolukbasi3- bende bunu kullanıyordum ama ocean aldım bu daha iyi geldi magnezyum miktarı daha fazla
Nazli_3009 edabolukbasi3- magnezyumun etki etme süresi 3 haftadan sonra başlıyor o yüzden direkt etki etmeyebilir
ikincibezelyeayak edabolukbasi3- Devletin karşıladığı formlar işe yaramıyor Sitrat formu olmalı ya da 3 lü form. Magnzeyum diasporal Ocean ekstra mag Solgar magnezyum sitrat olabilir Hepsini denedim en çok diasporal iyi geliyor
ikincibezelyeayak edabolukbasi3- Yoo bir çok formu var Magnezyum sitrat Magnezyum glisinat , oksit , malat …. Devletin karşıladıkları en ucuz ve en faydasız olan oksit içeriyor En pahalısı sitrat formu . Ve tek sitrat içeren takviyeler daha pahalı.
Ayseguls_baby edabolukbasi3- Geceleri bacağıma kramp giriyordu gün içinde de kasılmalarım oluyordu bunu kullanıyorum çok faydasını gördüm 👍🏻 yatmadan yarım saat önce içiyorum gece rahat uyutuyor