redrock eşleri almıyorlar içeri koridorda bekliyor gözlemlediğim kadar hiç bir doktor almıyor siz içerde muayne ederken necati bey dışarda 2 hasta daha bekliyor eşleri almamaların sebebini ona bağlıyorum mesela ben ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum diye bir istemedim hoca direk kendi göstersi cinsiyeti sormadım direk cinsiyet istek üzerine kağıda yazdı verdi detaylı ultrasonun bilgisin kendisinden aldım ilk defa gittim için doğumu burdamı yapacaksın diye kendisi sordu kilolu olduğum için diyetisyenle gebeliğim yönetmem gerektiğini söyledi ve ben normalde zaten duygusal bi kişiyimdir gebelikte daha artı bir seviye ulaştı hocanın yanında istemsizce ağladım ve sakinleştirdi güzel dilli bir beyfendi bilgi doktor yani baya araştırdım hatta zekai tahir buraktan oraya geçmiş bir doç doktor yanlız ayın 14 de yine randavum var iletişim halinde olalım isterseniz yine bilgilendiririm yada yakın zaman randavu bulabiliyorsanız kendiniz deneyimleyin yani kızılcahamamdan gittiğim içinde baya yardımcı oldu bende burdan duydum araştırsım ona göre gittim