Ynckpgn Kızlar ben demir magnezyum d vitamini kan sulandırıcı ve diğer vitamini hepsini sabah içiyorum 10 dk ara ile siz nasıl içiyorsunuz yanlış mı yapıyorum
Onu_beklerken Ynckpgn demir midemi bulandırdığı için yemekten 2 saat sonra. Magnezyumuda gece rahat uyuyayım ve kramp girmesin diye gece. Vitamini bi tek sabah hemen kahvaltıdan sonra içiyorum. Doğru yanlış yok doktorun nasıl dediyse öyle içersin.
Ayseguls_baby Ynckpgn d vitamini ve multivitamini kahvaltıda, demiri kahvaltıdan 2 saat sonra, magnezyumu gece yatmadan yarım saat önce içiyorum
NoName_ Ynckpgn magnezyumu akşam yemekten sonra alsanız daha iyi olur ben öyle yapıyorum diğrleri sabah
Anneoluyorumhello Ynckpgn demir ilacı ve balık yağını sabah yarım saat arayla aç karnına içiyorum magnezyumu gece uyumadan önce içiyorum daha rahat uyuyorum
Ynckpgn Onu_beklerken doktorum hiç bişey demedi ben hepsini sabah kahvaltıdan sonra 15 dk arayla içiyorum
Onu_beklerken Ynckpgn kramplarınız varsa ve iyi uyku için magnezyumu akşam alın. Mide bulantı sorununuz yoksa diğerlerine aynen devam edebilirsiniz. Ama kan pıhtılaşma ilacını bilmiyorum olmazsa onu bi eczaneye sorun
Onu_beklerken Ynckpgn kramplarınız varsa ve iyi uyku için magnezyumu akşam alın. Mide bulantı sorununuz yoksa diğerlerine aynen devam edebilirsiniz. Ama kan pıhtılaşma ilacını bilmiyorum olmazsa onu bi eczaneye sorun
prensesmoana Ynckpgn Merhaba. Ben demir ilacını sabahları kahvaltıdan 1 saat önce içmeye çalışıyorum. Kahvaltı esnasında D vitamini damlası kullanıyorum. Sonrasında ise Elenatal 2 içiyorum.
babygirl02 Ynckpgn demir ilacını aç karnına içiyorum d vitamini kahvaltıdan sonra magnezyum akşam yemeginden sonra omega 3 de yemekten 1 saat sonra içiyorum
Nesli006 Ynckpgn demiri sabah aç karnina için. D vitamni öğlen için yağlı yiyeceklerle. Magnezyumuda akşam yemkten sorna için. Genelde bu sekidle oneriyorlar. Aralarında en az ikiser saat olmali