Cnsmv Test yaptım 2-3 dk içerisinde silik çizgi çıktı bat 3 yada 4.vedexa testin ismi daha önce kullanan var mı?
Lovebaby27 Cnsmv canını sıkmak istemem ama bendede böyle çıktı canım ama negatif çıktı inşallah seninki pozitiftir
Cnsmv Yademm Lovebaby27 Salise2 Bu sabahki testim de böyle çıktı üstteki kapağı açık olan sabah yaptığım heralde yok…alttaki de dün sabah yaptığımdı
Lovebaby27 Cnsmv farklı marka benimkisi hatta daha koyuydu ve pembembisiydi resmini bulursam atarım testlere güven kalmadı hergün yapıp koyulaşmayı takip et yada 4.5 gün sonra kan ver canım
Mariam1 Lovebaby27 şuan nasılsın canm bayia ikimiz ayine şeyi yaşadık naptın ben yumurtlama geçti dün çatlama oldu ve beklemedeyim
Mariam1 Lovebaby27 umarım bişe yoktur canm bende mesala rahim duvar bozuk ama gebelik de engel değil herşeyi normal
Lovebaby27 Mariam1 Çektirdiğim doktor sorun olmadığını söyledi ama sonucumu kendi doktoruma gösterdikten sonra öyle içim rahat eder inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Yademm Cnsmv üsttekindede var bişey ama kuruma çizgisini acaba beyaz çünkü renksiz duruyo adetin geçti mi canım