Panikprensesveyediataklar Ben aslında çok istiyorum eşim zaten en başından çok istiyordu ama bir hafta önce kan verdim yoktu 6 gün sonra olduğunu öğrendim. Ama korkuyorum 24 yaşıma gireceğim bilmiyorum korkuyorum hazırmısın diyo içimden bi ses yapabilir misin diyo yahu daha bir hafta önce hazırım diye olsun artık diye test verdim. Ama yok dediler 1.20 ydi hcg sonra evde yaptım yoktur zaten diye o andan beri ne hissettiğimi bilmiyorum kestiremiyorum. Sonra diyorum ki bende bi sorun mu var. Neden bişi hissetmiyorum yada hissediyormuyum onu da bilmiyorum. Sigara kullanan biriyim ben öğreneli 4 gün oluyor sigara tüketmek canım istiyor yakıyorum bir iki fıs çekip atıyorum. Sonra bi daha canım istiyor bi sabah bi akşam tam sigara içiyorum. Bırakmam lazım ama daraldıkça yakasım geliyo. Sonra birde bak hala içiyorsun bi de anne olacaksın diyorum. Ya bende zaten anksiyete var. Birde böyle saçma salak vesveseler bilmem neler geliyo
selenay2804 Panikprensesveyediataklar seninle aynı duyguları yaşadım ben de 24 yaşındayım isteyip istemediğimi kendim bile tam anlamazken testim pozitif çıktı ilk başta çok korktum doğru düzgün sevinemedim bile ilk aylar çok zor geçti mide bulantısı iştahsızlık vs bunlar olunca pişman bile oldum nerden yaptım ben bunu diye ama hareket etmeye başlayınca her şey 180 derece değişti öyle büyük öyle güzel bir mucize ki gerçekten anlatılmaz yaşanır denecek bir durum bu yüzden hiç korkma akışına bırak bu öyle bir süreç ki aynı gün içinde birden çok duyguyu yaşıyorsun pişmanlık sevinç kızgınlık mutluluk ama gün sonunda hepsi iyi ki ile bitiyor Allah isteyen herkese nasip etsin böyle bir mucizeyi 32+6 dayız inşallah ben dahil bütün hamişler sağlıkla kucağımıza alırız
Briahll Panikprensesveyediataklar aslında sigarayı yakıp sonra ona bişey olur diye korkup geri bırakman bile ne kadar istediğini gösteriyor bence 🥰 korkman çok normal ben yıllardır bebek için çabaladığım halde olduğunu öğrendiğimde acaba yapabilecek miyim diye korkmuştum. Ama bunlar geçecek ve ultrasonda elini kolunu yüzünü vs gördüğünde, hareketlerini hissettiğinde aslında ne kadar istediğini anlayıp sımsıkı bağlanacaksın ona🥰 hiç korkma. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına🩷 emin ol sana çok iyi gelecek 🌸
RubyK Akışa bırak canım.Bende kilo,cilt bozukluğu,sigara,maddi sıkıntı ne ararsan var.Çook canım sıkıldı daraldım bunaldım ağladım ama elimizden geleni yapıp gerisini akışa bırakmaktan başka çaremiz yok.
Panikprensesveyediataklar RubyK bende tiroid vardı cilt bozukluğu kilo biraz aşırı anksiyete panik atak çok fazla düşünme heyecan hepsi var maalesef. Hatta yeme bozukluğu. Tabiki akışa bırakmak en doğrusu ama duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Lütfen sende bu problemlerini sorun olarak görme çünkü hepimizin kilosu var cildi bebek gibi değil canım 🥹😍
Panikprensesveyediataklar selenay2804 bana o kadar iyi geldin ki Allah senden razı olsun. Ben daha pazartesi keseyi görmeye gideceğim henüz çok yeni insan ne hissedeceğini bilemiyo sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🥹😍😍😍
selenay2804 Panikprensesveyediataklar amin cümlemizden inşallah 😍 inşallah risksiz çok güzel ve kolay bir hamilelik geçirirsin sağlıkla gelsin minik
Panikprensesveyediataklar Briahll ayyy inşallah ya hala kendimi suçlu hissediyorum çünkü ne hissedeceğimi kestiremiyorum ve bunun hep böyle olmasından da korkuyorum
gizemgul_1 Panikprensesveyediataklar ilk 3 ay çocuğun organları oluşuyor sigara sonrasında başınıza daha büyük problemler açabilir haberiniz olsun
Briahll Panikprensesveyediataklar Allah sana bu nimeti nasip etmiş şükret🥰 korkman çok normal sonuçta hayatımız değişecek yeni biri dahil olacak ve bütün sorumluluğu da bizde olacak. Ama eminim ki zorluğu ne kadar çoksa güzelliği daha da çoktur🥰 birde yaşın da genç, ilerde en yakın arkadaşın olacak🩷