ikimelekannesi___ rapunzel9222 ya buna nasıl bakıyorsunuz bana da öğretin lütfen bende bir iki alışverişi inşaatdan yapıcam ama bilmiyorum nasıl olur
rapunzel9222 ikimelekannesi___ sayfanın profiline girin üstte üç nokta var sağda oraya basın bu hesap hakkında seçenek var oraya girin kaç kez ism değişmiş nezaman açılmış görürsünüz
Mihribanmuharrem Bsrmhr55 ya bende tam mesaj atmışım o sayfaya iyiki almadm keşke sizde güvenmeseydiniz nokursa olsun elden ödeme yapın
Seymaaa10 Bsrmhr55 çok profosyenel bir sayfa yapmışlar ya şaka gibi kim olsa inanır güvenir çok uzuldum sizin adiniza sikayet ettim hemen insallah paranizi geri alabilirsiniz😑
Redak Bsrmhr55 inan seni tanimiyorum ama çok zoruma gitti gidip yazdım cidden hamile ladino nasıl dolandirabiliyorlar dévie artık git gide kotuye gidiyor kimse de Allah korkusu kalmamis ya
Anneyim6 Bsrmhr55 ama canım bu devirdede havaleyle alışverişmi yapılır sendede hiç mi akıl yok televizyon izlemiyormusun haberleri görmüyorsun geçmiş olsın bir su iç üstüne sen onun üzüldüm adına