Ber16 greybrde bende çok inaniyorum gerçekten çevremdede yok iki isimdende genelde yarenler oyleyse zaten inanırım öyledir 😁💓maşallah yiğeninize Allah bağışlasın 😘🙃
Ber16 Bicirik2025 Bade ismi pek hoşuma gitmiyorum canm ya anlam olarakta şarap ,içki olarak geçiyorya o yzden pek uygun değil 🙄
Ber16 annila haklisinz gercekten de enerjilerine bende çok inaniyorum ahh amin yaren olursa inşallah bizimkide öyle uysal olur 😌 benm ilk kizm çok cadı ismi Beren 🤣🩷
Aysunays Ber16 Benim de ilk kızım ilay 2.sine öykü düşünüyorum ama öykü anlam olarak zayıf kalıyor..haksızlık mı olur diye düşünüyorum. Sizin de aynı şekilde beren çok anlamlı bir isim beliz biraz zayıf kalıyor. Yanına isim ekleyebilir veya direkt yaren koyabilirsiniz anlamı daha güzel
Ber16 Aysunays haklısınız valla düşününce öyle aslında yaren daha dolu dolu o yüzden birde daha güçlü dediginz gbi diğeri braz zayif ayy isim konusu çok zor ya 🥺
Ber16 Aysunays bı yandan anlamı olsun diyosun bı bakiyosun hoşuna gitmiyor o tarzda isim sonra bir kaç tane seciyosun eliyosun sürekli ele ele sona iki tane kaliyo en son ama yine kararsız kaliyosun flan 🤔😁😁😁
Aysunays Ber16 Evet, hem anlamı güzel olsun hem telaffuzu, hem ilk çocuga uysun, çok tercih edilen bir isim olmasın, çok da yeni olmasın vs derken isim kalmıyor😀 bir şeylerden feragat etmek gerekiyor sanırım. Dört dörtlük olmuyor malesef
Ber16 Aysunays aynen öyle canm olmuyoe ya öyle dediğin gbi koyucaz güzel isim inanıyorum ben sende İnan 😁🩷
Seymatrkay Ber16 Çok fazla uyum aramazdim. Kızlarının ismi ne diye sorulduğunda Beren ve Yaren🌸 gayet hoş. İkisi de kibar isim. Çok benzer isimlerden hoşlanmıyorum. Sonuçlar ikisi farklı insan.