senatss Kızlar ben başvuru yaptım bu gün ne durumda diye baktım talep durumu başvurunuz onaylandı diyor ben bu parayı nerden alıcam bilmiyorum sizin bilginiz var mıııı
Aselimmmmm senatss hamileyken başvuru yapılıyor mu ki? Benim bildiğim doğumdan sonra başvuru oluyor.. Bilgi verir misiniz?
Baklavaseverim Gulcan0643 herkes halkbank diyor ama bu çalışan annelerin maaşı mı yoksa doğum parası mı halkbank ta hesabı olmayan ne yapıyor ben 8 temmuz da başvurmuştum onaylanmıştı ama nereye yattığını çözemedim kimi ibana diyor kimi ptt kimi de halkbank 🤯
Mrvsmt2502 Baklavaseverim doğum yardımı halkbanka yatıyor. Hesaba değil tc ye yatan bir para. Emzirme ödeneği annenin ya da babanın e devlette ibanı kayıtlıysa ibana değilse yüne annenin tc si üzerinden ptt den çekiliyor. Çalışan çalışmayan herkes için bu şekilde şuan. Çalışan annelerin doğum ödeneği nereye yatıyor bilgim yok çalışmadığım için
Zezeyyuu Baklavaseverim nasıl başvuru yaptınız acaba bende yaptım Temmuz’da hala onaylanmadı bırde nerden kontrol edıyorsunuz
Devran Banada bilgi verirmisiniz e devletten hangi seçenekten başvuru yapıcam dünden beri araştırıyorum
Baklavaseverim Zezeyyuu E ailem doğum yardımı aynı şekilde E ailem de taleplerim kısmından takip edebilirsiniz 🥰
Baklavaseverim Zezeyyuu Bilemedim ki o zaman ordan da bir talep oluşturun isterseniz ben e devletten oluşturdum oraya düştü🥰