[silindi] Gumusbulut58 1 gün kalamam, doğum öncesi 10 gün karantinada kaldı stresten suyum bitti erken girdim sezaryene , 2 gün bile olsa başka bi memlekete kalmaya gidemem onu bırakıp, 6 yıllık evliyim muhtemelen 16 yıllık evli olsam da böyle düşünücem
Baklavaseverim Gumusbulut58 Aynı durumdan ötürü eşim işe gittikten sonra ben de uyuyamıyorum bir de uykudan uyanmıştım bebeğimi aldığım gibi kapıları açmıştım kilitlenmesin diye Allahtan kayınvalidem vardı ama alışmak zorundayız böyle böyle yapacak bir şey yok kayınvalidem 1 ay gitti köye o süreçte ben de alıştım korkularımı yavaş yavaş atlattım gitmeyin ki alışın malesef deprem ülkemizin gerçeği🥲
Meltemanneolsun Gumusbulut58 benim kardeşim doğumum için yanıma geldi ben Kuşadasındayim o Adana’da arada14 saatlik yol var 34 gündür benimle sağolsun eşi de adana da ve bı 10 gün sonra gelecek yani ne sorun olacak ki. Özlenir elbette ama lohusa yalnız birakilmaz bizim bildigimiz o yüzden bence git
babyandmom__ Gumusbulut58 hiç kalmadım kalamam da. O da kalamaz. Kavga edip sinirlenip annemlere gitmiştim aynı gece o da gelip annemlerde kalmıştı bizimki biraz fazla olabilir ama bilmiyorum 😂
Asortikhanim Gumusbulut58 gidemeeemmm arkadaşlarıyla iki günlük tatile gittiği zamanlar olmuştu eve geleceği saati an an takip ediyorum 😅
Grcnhsn Canım ben de hamileyken depremi yaşadım ve aşırı derece çok etkilenmiştim eve giremiyordum girdiğim gibi titreyerek ağlamak tutuyordu. Eşim evde gündüz veya gece yokken tek kalamam diyordum ve eşim beni ailemin yanına yolladı biraz toparlayayım diye 15 günlüğüne gitmiştim ama bazı nedenlerden dolayı 1 ay kalmak zorunda kaldım sonra evime geldiğimde o psikolojiyi atlattığımı fark ettim. Yani sen de gidebilirsin hiç sorun olmaz. İnsanlar ayrılamam vs diyor da burada senin psikolojin daha önemli. Eşin de gitmene sıkıntı yapmıyorsa git kal en azından toparlarsın
tugcebaby1 Annemler başka şehirde 3 gün gitsem kocam fetsandi geçiriyor 40 gün desem kesin intihar eder adam