Mihrasina_ Kızlar 1 hafta oldu öğreneli adetim 2 gün gecikti öğrendim 80 degerle sonra 2 gün sonra 288 bugünde 900 oldu 4 güne 5 bine oluyor ama üstten muayene de görülür mü
ikra17 Mihrasina_ öncelikle hayırlı olsun canım eğer kilolu değilsen karın kısmında çok bi yağlanma bölgesi yoksa Allah’ın izniyle gözükür ama alttan bakarsa da sıkıntı olmaz kesenin gözükmesi için idrara sıkışık gidersen daha net görürsünüz 🌸
gizemgul_1 Mihrasina_ benim değer 9000 ken görünmedi alttan baktılar öyle göründü bir şey olmadı çok şükür Sağlıklı bebeğe bir şey olmaz diye biliyorum
aleyna16555 Ben ikili tarama testi yaptırırken 10 haftalıktı o zaman öğrenmiştim kızım olcağını şuan yaklaşık 1 buçuk ayım kaldı. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırda büyütürüz. Mihrasina_
ikra17 Mihrasina_ hayır hiç bi riski yok kendini kasmazsan acı hissetmezsin ben kiloluyum idrara sıkışık gitmiştim keseyi gördük ilerleyen haftalarda kalp atışını karından duyamadık alttan bakıp dinletmişti doktorumuz hiç bi sıkıntı olmuyor
adatuna Mihrasina_ kim dedi doktorların size böyle dediğini sanmam çünkü vajinal muayne tıpta normal bir şey
8143 Mihrasina_ kimseye inanma canm 3 kere baktırdım göbeğim olduğu için karından net göremedi çok şükür hiç bir sıkntı yaşamadım 18 haftalık olduk alttan bakınca her şeyi dha net görüyorlar hiç korkma stresten uzak dur herkesin dedğine kulak asma hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 🥰
ikra17 adatuna kesinlikle hatta karından bakıldığında kese çevresinde ufakta bi kanama olsa bile gözükmüyorken alttan bakınca herşey netleşiyor
Mihrasina_ Simba- aslında daha önce baktırdım ama hamile değildim hani ilk haftaları ya zarar verir mi diye
seymadkc Mihrasina_ vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok canım. Ben de 5 haftalık hamileyim karından görünmedi ama alttan göründü kese. Doktorum ilişkiden daha masum hiçbir sıkıntı olmaz dedi olmadı çok şükür
rabiabng Eğer vajinal muayene istemiyorsan biraz daha bekle derim ben beta 3500 çıktıktan bir hafta sonra gittim karından ultrason ile görünmüştü. Onun dışında vajinal muaye olan çok hamile arkadaşım vardı herhangi bir problem yaşamadı bence içini rahat tut