mor_menekse1 Bilgisi olan var mı devlette göründüm gecen hiç birsy vermedi bana folik asiti birakabilirsin dedi 16 haftada D3 falan başlayacağım dedi sizlerde durum ney 13 haftayiz tam
prenses34_ mor_menekse1 12+1 ikili test için gittiğimde doktor demir ilacı magnezyum ve d3 vitamin yazmış onları kullanıyorum 13+3 🤰
Leontiine mor_menekse1 ben 17. Haftamdayım multivitamin kullanıyorum içinde folik asitte var doğuma kadar buna devam edeceğim. Ek olarak devit 3 ve demir ilacım var
merymom_ mor_menekse1 demir ilacı, multivitamin ve d vitamini başladık 16. Haftada. Doğuma kadar böyle devam edecek. Eğer kramplarım bacak ağrılarım olursa magnezyum başlayacağımızı söyledi.
mor_menekse1 Yazmelegi_ ben gitigimde 12+3 tu kan falanda almadı ölçüm baktı ikili test yaptım yoladi
prenses34_ mor_menekse1 banada kendi doktorum vermedi ilacı onun için ebeye yazdım ardından ezcacı abla tanıdık ona sordum kullanmam gerekiyor mu gerekmiyorsa almıyayım diye önemli dedi bende aldım kullanıyorum bakalım
Kardelenss Bende 13. Haftada gittim magnezyum ve d3 başladı kan ilacı 16. Haftada başlayacağını söyledi
2030ilra- Hepsi birbirinden farklı bişey diyor zaten tahlil yapmadan kafalarina göre veriyolar bana biri decavit verdi doğuma kadar kullan dedi sonraki gittiğim d vitamini ve demir ilacı verdi decaviti bitir başka kullanma dedi yani hangisi doğru bilmiyorum ama aşırı halsiz hissediyorum bence vücudumdaki vitaminler bitiyor o yüzden kan verip kanlarimiza göre almak daha doğru bence
senem0987 Ben 19+6 dayım doktorum vifolic dışında bişey vermedi demir magnezyum d vitamini 6.aydan sonra başlarız dedi ama burda da herkes 13 ten sonra bu ilaçlara başlamış kafam çok karışık yani anlamadım bi türlü
GamzeAGacs Merhaba kızlar bende 13. Haftama giricem.Doktorum demir için erken 4. Ayda başlarız dedi.Birkaç gün önce omega 3 başlattı .İnanılmaz mide bulantısı yaptı ve kusturdu.Öyle olunca doktorum bıraktırdı.Yerine farklı bir ilaç önermedi.Randevuya geldiğinde bakalım dedi sadece.
diyetisyen1anne eğer istersen multivitamin kullanabilirsin, ayrı ayrı kullanmak istersen demir, d vitamini, magnezyum, omega-3 takviyeleri alabilirsin. multivitaminlerin hamilelere özel olanlarını al, içinde a vitamini olmaması gerekiyor çünkü
mor_menekse1 diyetisyen1anne valla ben kendi başıma ilaç başlamaya korkan biriyim helle gebelikte en iyisi yakın tarihte ozele gidip muayene olup birde o doktora sorayım baklm veriyor mu folik asiti ne kadar kulandini siz
prenses34_ mor_menekse1 ferrozinc demir ilacı magosit magnezyum ilacı ve coledan-D d vitamini ilacı kullanıyorum şimdilik
Kkksss mor_menekse1 demir ilacı d vitamini ve balık hapı ve kan sulandırıcı başladı bana bi sonraki kontrole gidişimde de sanırım magnezyum başlıcak. Günden güne artıyor