Balciii Bu aralarda böle kalbim hep hızlı carpıyor sanki bazen vücudumu sallıyomuş gibi bile hissediyorum buda halsizlik yapıyor yani son dönemler çökük dönemlermişş 🤭 aynı durumu yaşayan varmıı
busrasafak Balciii Ya bana da arada gogsume bisey oturuyor sanki icime sıkıntı giriyor galiba dogum stresi🙄
Esrefiblue Balciii ayakta uyuyorum resmen hiç huyum değildir ama şimdi bulduğum yerde uyuyorum çarpıntı da var nefes darlığı da..
Balciii Hbsanneoluyo bulantı bendede başladı hafiften nerden cıktı bunlar böle son zamanlarda bilmem 🤔😑😑
Hbsanneoluyo BelizErstn öyle valla ya duramıyorum bulantı dan dün gece acile gittim galiba bugünde gidicem son haftalar valla insan korkuyor bşy olacak diye
Balciii busrasafak evet ya böle bunalmaya başladım resmen stres heyecan korku ne ararsan var 🥺 panik atakta var bende ondam heralde son dönemler iyice bezdim yoruldum. Bişey olcak korkusu hele beni bitiriyor
Balciii Esrefiblue hem gec kalkıyom hem uyku hali hiç gitmiyor canım valahi artık hayırlısıyla doğurmak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏
Balciii busrasafak bende izine ayrıldım oda yaramadı bana evde kalmak iyi gelmedi vala 😀 eşimi bekliyorum işten gelince bi tur ağlama faslı yapıyom 😀😃
Balciii busrasafak aynen bende heves yapardım evde kalcam gezcem tozcam kim sorarsa 😀 kapıdan çıkamıyom ağrım oluyo ikidebir tuvaletim geliyo ayhhh 😁😁 yavruşlarımıza kavuşalımda unutucaz hepsini ama şimdi çok zorlanıyorum bazen gercekten