mmedinestlms Kızlar ben etlikten Bilkente geçiş yapmayı düşünüyorum da mhrs uygulamasından baktım doktorlara bu doktor daha çok içime sindi gibi nasıl muayene oldunuz mu kendi mi bakıyor hastalara asistan mı bakıyor düşüncelerinize ihtiyacım var
Esma4006 mmedinestlms ben perinatoloji Ayşe SEVAL hocaya gidiyorum beni direkt o muayene esiyor riskli gebelik olduğu için çok çok memnunum
petronix mmedinestlms Her ay farklı birine aldım Atakan tanaçan mı dersin özgür kara salim Erkaya ama hiçbirinde de kendisi bakmadı hatta orda bile değiller asistanları bakıyor
zeynepsonmez625 mmedinestlms ben dün gittim bilkente evet ilk asistan baktı ama 20.haftada detaylı ultrason da double bubble ihtimali vardı 27. Haftada devlet hastanesi Dr um anlayamadı sevk ile gitmiştim bilkente işte sonrasında yukarı çıktık asistanı ile Atakan beye verdiler randevu yu yukarı çıktı prof doç lerin olduğu sınıfta konsey önünde inceleyerek baktılar şükür ki o durum yoktu sağlıklı bebek diyerek herkesin onayı alındı özgür beyi de orda gördüm çok güzel hastane çok bilgili doktorlar çok memnun kaldım sanırım doç ler bu durumlarda devreye giriyor
Gg06 Maalesef asistanlar oluyor hep. Özgür karayı göremezsiniz. Ben görmedim şahsen 🤭 Zaten sürekli başka doktor olması itici. Aynı asistan olsa da kafi yani ama yooook.
mmedinestlms Gg06 ayy yazdığınızı yeni gördüm kusura bakmayın tatile çikmiş instagramdan takibe aldım de 😀 değiştirdim Atakan tanaçan diye birisine aldım oda doçent olarak Keltoş bi tane adam inşallah o bakar asistanların bakmasından bıktım
mmedinestlms Esma4006 Atakan tanaçan diye birine aldım inşallah o bakar kadın doktor bilmiyorum her zaman bana merhametsiz denk geldi ön yargı oluştu kadından alasım gelmedi nasıl çok iyi mi merhametli mi
mmedinestlms Esma4006 anladım çok teşekkür ederim bi bu aldığım doktora gideyim de yarın şeker yüklemeyi yapayım sonra tekrar gideceğim bir kere de ona alırım öyle değerlendiririm teşekkür ederim 🌸
mmedinestlms petronix yaaa tüh bi yorum yapan arkadaş da kadın doktor öneriyor ona alırım olmadı sonraki zamanlar asistan ilgi alakası nasıldı Peki memnun muydunuz Bilkentten ben etlik takipliyim de bilkente geçiş yapacağim
petronix mmedinestlms Hayır hiç memnun değilim odaya 2_3 hasta alıp doğru düzgün sorulara cevap vermiyorlar acele ediyorlar. Bunun için kaç kez özele gittim sırf sorularımın yanıtını almak için
mmedinestlms petronix yaa demeyin etlikten de kimse memnun değil bende dahil kimden duyduysam herkes bilkent dedi doğum için bakalım inşallah merhametli insanlar denk gelir
petronix mmedinestlms Doğum için hastane mükemmel temizlik olsun odalar olsun ameliyat anı olsun ama muayeneler berbat ilk doğumum orda oldu odam tek kişilikdi ameliyat anım hemşirelerle konuşarak geçti güzeldi. 35 haftalık hamileyim yine orda doğum yapacam
mmedinestlms petronix doğum daha önemli benim için soracağım pek soru yok ani bir şey olunca da ilk özele gidiyorum zaten bi bana iğne yazsınlar rapor çıkartsınlar yeter etlik tek kişi alıyor hasta ama soruları yanıtlamıyor merhamet duyguları sıfır