Esoylu1 Merhaba kızlar. 21+4 detaylı ultrasonda ense kalınlığı 6.5mm ölçüldü bebeğim erkek burun kemigi var ama haftasına göre küçük oldugunu söyledi bulgular var kesin down diyemem dedi bu şekilde olan var mı lütfen dönüş yaparmısınız ????
Babybebi Esoylu1 benim çocuğuma test yaptılar yüksek çıktı benim eşimin boynu aşırı kalın bu arada en güzeli Allah a sığınmak canım kapalı kutu en güzelini rabbim bilir💐kafana takma bebeğimiz stresden daha çok zarar görüyor
Esoylu1 Kbra_gkcay ersoy kurtköy hastanesi evet tek bulgu ense kalınlıgı burun kemigini gördü ölçtü 5,6 çıktı burun kemigi küçük burunlu olabilir dedi
Esoylu1 Kikiriki ikili test yaptırdım düşük riskli çıktı ense kalınlığı burun kemiği herşey çok normal çıkmıştı bi sorun gözükmedigi için dörtlü testi önermedi bile doktorum
Babybebi Esoylu1 canım kağan kocatepe var jinekolog dr ona bak o zmn bu testler ve durumlar hakkında güzel açıklamalarda bulunmuş videoları var adını yazınca sıkıntı oluyor sanırım o platformun
Babybebi Esoylu1 inşirah dinle oku bol bol ben öyle yapıyorum daralınca sadaka verebilirsin durumuna göre adak adayabilirsin çocuğum sağlıklı doğarsa diye ben buşekilde rahatlıyorum canım💐
Muzikcianne Kendinizi daha fazla strese sokmadan fetal dna yaptırın. 2li tarama işlerine asla girmeyin güvenirliği çok düşük bir daha stres yaşatmayın kendinize 🌸
Budak41 Esoylu1 bence hiç korkmayın ama içiniz de rahat olsun derseniz bi özele görünün bana da aynısını dediler bende 6.9 çıkmıştı tek bulgu ense kalınlığı. Ama şükür sağlıklı bi bebek ve önde kilosu da etkili cihazdan cihaza bile ölçüm farkı olabiliyor o anlık elinin titremesi de yanlış ölçüm yapabiliyor
Esoylu1 Budak41 içimi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum çünkü suyun içinde olan bir bebek hareket halinde doğru ölçüm yapmamış da olabilir yorumunuz için teşekkürler