Klntmtrk Ilydabs Çok güvenmeyin derim bana 12. hafta da kız dendi 17. hafta da erkek olduğunu öğrendik acele etme 😶
Sengulkrgz Ilydabs bana o zmaanlarda erkek gibi denildi 12 hafta tahmini erkek dedi 15 haftada kesin erkek dedi...Alisverise baslayavbilirsin😃
Papatyapapatya Ilydabs 15+1 im daha tahmin bile etmediler...erken bence canım sakın alış veriş yapma..
Saratln Ben 12 haftalık hamileyim görülmedi bile.. Bence emin olmak için biraz daha beklemeniz gerekir..
MelekArkan Tabi ki yanılma payı vardır 16. Haftalarda daha belli olur 😀 şimdilik alışveriş filan yapmayın 😀
Ilydabs Mcmc babamiz göreve gitmeden odasini almak istiyor ve gitmesine 10 gun kaldi bir daki izni doguma yakin 😥
Klntmtrk Ilydabs Oda alma canım unisex bi beşik al yatak odana koy en lazım olan şey o zaten, mecbur yanında duracak doğduğunda.
FatmaAtess Ilydabs ekranıma düşünce görmüş oluyorum 10 haftalık daha ne bu merak yani insanların daha büyük dertleri ve sorunları var meşgul etmeyin
fundafunda FatmaAtess resmen kötülükle besleniyosunuz ya yorum yapmayın açmayın başlığın içeriğine hamile ve tanımadığınız birine bu şekilde konuşamazsınız merak etmiş olabilir çok normal
Guzel_ailem Yani 10haftada belli olmaz asla 16haftada yada 20haftada belli olur ama 20hafta kesin belli olur