Seelinimo Kızlar bebek hareket ettikçe vajinal bölgemde inanılmaz bi sızlama oluyor ne yapacağım ben niye böyle oldu of kötüyüm.
arzummm_ Seelinimo 30 haftalık hamileyim aynı durum bende de var ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı salı günü randevum var gidince doktoruma soracağım
Gulcan_89 Seelinimo benimde oluyordu o ara bebeğin ayakları aşağıdaymış. Ayaklarıyla aşağıya vurduğu için canını acıtabilir demişti.
bellaaaa Seelinimo benimde 31 haftalık 30. Haftasında doğum pozisyonunde dedi doktorum ama dünden beri çok hareketli döndü mü ne yaptı anlamadım benimde vajinal bölgeme vuruyor habire
Seelinimo Gulcan_89 benimkinin kafası orda ama kafası mı baskı yapıyor yani o yüzden mi sızlıyor böyle bi sızlama olamaz ama yani yaaa
patulii Seelinimo 29. Haftadayım, önceki haftalarda başladı bende de ara ara oluyor, bebeğin ayakları aşağıda olunca oluyo. sanki dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum
R_busra49 Seelinimo bende öyle her harektinde değil ama sert şey yaptığında bende aynı sizin gibi tepki veriyorum ama siz sorun doktorunuza yinede canımı çok yakıyor diye