Ben de aynı durumdayım, daha önce tam 3 doktor denedim kadın ama hep bir sebeple tam içim rahat etmedi. Bu süreçte detaylı ultrasonu erkek doktora yaptırmıştım onun yaklaşımı çok hoşuma gitmişti, acilde bir erkek doktorla karşılaştım o da aynı şekilde kadın doktorlarımdan çok daha ilgiliydi. Sonra bu tabumu yıkıp aklımdaki erkek doktorla devam ettim 16.haftamda. Şu an 32 haftalığım ve hala aynı doktorumlayım çünkü içime sindi, güven bağı oluştu. Hatta bir kere de vajinal ultrason yaptırma durumum oldu. Kadın doktora da yaptırmıştım 3-4 kere, erkek doktorum mahremiyetime daha önem verdi. Kadın doktorum içime kadar girer otururdu, bacaklarıma bir örtü verilmezdi. Erkek doktorumda önce etek gibi bir şey giydirdi sonra da çok daha uzaktan bir muayene yaptı. Evet biraz utandım ama kadın doktorum kadar.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, karnım, vajinam belki doğum anında göğüslerim bile gözükecek bu beni de utandırıyor ama onlar bu duruma çok alışık. Vajinayı, memeyi bizim gibi cinsel obje yerine bir vücut uzvu olarak görüyorlar, çok daha profesyoneller. Ben böyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum.
Sadece suda doğum yapmayı çok istiyordum ama ona da sütyen veya o tarz şeylerle girildiği için çok abes geldi başım boneyle kapalı ama her tarafım açık, biraz tuhaf duruyor. Zaten muhtemelen de sezaryen olacağım gibi.