gozdenefes Deterjan ve biberon temizleyici ‘Siveno’ Şampuan, vücut losyonu, bebek yağı ve pişik kremi ‘Mustela’
Onu_beklerken Deterjan siveno şampuan losyon incia aldım. Ecowell ve pureseed de çok önerilenlerdendi.
ElifBD MavianneTugba evet siveno ve incia arasında kalıp incia aldım. Daha ilerleyen zamanda ecowell almayı düşünüyorum saç uzatıyormuş 😅
MavianneTugba Zeynep0742 şampuan incia öneriliyor ama siveno da artık bütün fenomenler reklamını yapıyor acaba abartılıyor mu diye düşündüm bende
Deletedmom254 MavianneTugba deterjanlarını siveno aldım, şampuanı ecowell ancak incianın da içeriği temizdi. Losyon ve bebek yağı mamaaura, bu arada Mustelanın çoğu ürününün içeriği değişti eskisi kadar temiz değil şampuanı araştırırken okumuştum bilginiz olsun 🌸☺️
atesismom MavianneTugba tabi ki kokusuz ve tamamen temiz içerikli olmalı. yani ilk zamanlardan hemen dalin uni baby almak doğru değil. deterjan olarak sıvı olanı tercih ettim siveno marka şampuan olarak da sebamed temiz içerikli
MavianneTugba atesismom sebamed gratiste indirimde idi alacaktım ama kararsız kalmıştım aklımda dursun teşekkür ederim ☺️
minebayraamm Biz hepsini ecowell tercih ettik hatta en başta şampuanı başka marka kullanıyorduk ama bebişimin saçları hiç uzamıyordu ecowelle geçince çok güzel uzattı