Tugce9408 Merhabalar kapı süsü almak istiyorum ama kredi kartıyla alabileceğim sayfalar var mı bildiğiniz çoğu sayfa nakit alıyor ücreti
2cocuk2kopek Tugce9408 kesinlikle Trendyol dan al canım İnsta sayfaları aynı ürüne 2 katı fiyat çekiyor
AybarsUmay_ Tugce9408 Instagram’da bir sayfa var merv_eyle1 diye ben de geçen hafta yaptırdım güvenilir ve işçiliği çok güzel göz atabilirsin🌸
panpancabo Tugce9408 merhaba ben de trendyoldan yeni sipariş verdim, henüz gelmedi ama yorumları güzel bir işletme ve fiyatları da uygun. Hanımefendi de çok ilgili, kibar bir hanım. Tüm isteklerimle özenle ilgilendi. Magnetleri vs de var. https://ty.gl/46sf61evay8rj
Bebissever Trendyoldan alcan kredi kartı için bemde öyle yapcam instadakilrr ücret pesin diyo ben ne güveneyim onlara ne belli
Kardelen_02 İnstagram dan bir bayana yaptırdım çok güzel yaptı ben çizdim o yaptı. Temiz çabuk diğerlerine göre de uygun. Ufak bir işletme onları desteklemek daha iyi bence.
Zamazingo Kardelen_02 ismini hatırlıyor musun balım sayfanın bende kendim tasarlayıp yaptırmak istiyorum bir kaç yere sordum fakat özel tasarım kabul etmediklerini beğenirlerse satışa koyacaklarını söylediler