R_busra49 Kaç günde tansiyon ölçerken bakıyorum nabız 122 118 120 fln çıkıyor dün nstye girdim ilk kez ordaki kız da dedi çok yüksek EKG çekelim doktoruma söyledim çok şey yapmadı ilgilenmedi sizin kaç nabız en yüksek
Dilsah02 R_busra49 benimde Hep Nabzım Yüksekti Sizin Söylediğiniz gbi Ama Sorun olmadı doğum yaptım hala arada Yüksek
ikibebisannesii_45 R_busra49 en fazla 96 çıkıyor ama nabzı hem 80 üstüne çıkmayan bir insandım. Doğum yaklaşınca nabzım yükselmeye başladı
Ozgekiz R_busra49 benim 90-110 arası olunca uzanmam gerekiyor ekstra. Ama zaten tansiyon ilacı kullanıyorum ve kalp doktorum sürekli takipte. 15 günde bir EKG, EKO, bebişin ultrasonu çekiliyor 👌🏻
Gzde_defne R_busra49 o haftalarda belki normaldir tansiyonun normalse sorun yapma bence.doktor sorun olsaydı mutlaka söylerdi.ben 9 haftalığım 90 çıkıyor
R_busra49 Dilsah02 baş ağrısı oluyor ölçüyorum tasiyon normal nabız yüksek birde dün durduk yere burnum kanadı ilk efa böyle bişey oldu
Cans__ Benimde yüksek seyrediyor ikiz gebeliğim var 36 haftalık olduk. 100-120 aralığındayım zaten hamilelikte 90-120 arası oluyor diye biliyorum 120yi çok geçmezse sıkıntı yok bence
R_busra49 Cans__ EKG fln dedi ordaki kız biraz endişelendim açıkçası ama öyle çarpıntı fln da hissetmiyordum zaten gebelikten sıcaklardan dolayıdır bencede
Seyma5454 9 haftalığım normalde75- 85 çıkıyordu bugünden beri başım dönüyordu tansiyonum düşmüş nabzımda 65 çıktı benimki mı çok düşük acaba
R_busra49 ikibebisannesii_45 hafta artıkça daha da artıyor galiba yani çarpıntı olmazsa bişey yoktur inşallah
R_busra49 Ozgekiz benim hep.110 üstü çıkıyor hiç EKG çekmedim ama öyle çarpıntı fln olmuyor sadece biraz baş ağrısı oluyor o kadar o da normaldir inşallah bir sorun olmaz
nilsumm R_busra49 Hiç dikkat etmedim ya dikkat etmek gereklimi acaba? Bir zararı varmı nabız yüksekliğinin gebelikte?
R_busra49 nilsumm yani EKG istediğine göre önemli ama öyle çarpıntı yok çarpıntı varsa bence tehlikeli
Betsahb Benim ilk 3 ay 120 üstünde çıkıyordu holter bile takıldı tiroid düşünce normale döndü troid ve demir eksikliği varsa yüksek çıkabiliyor dedi doktor