Asklim staRmama ovulasyon almadan Regl takip uygulamaları var orada yumurtlama gününü gösteriyor ona göre olur mu
staRmama Asklim hayır herkeste aynı olmaz aslında belirtiler ile anlayabilirsin akıntı artar ve istekte artar birde hafif kasık ağrısı
Lavista Sadece zamanlama önemli değil eşinizin o dönem y kromozomunun da güçlü olması lazım şansı arttırmak için. Y kromozomunu besleyen vitamin ve besinler var internetten bakabilirsiniz. Ben de araştırıyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin hayırla.
Elisaayy1- Bildiğim kadarıyla pik olduğu gün değil silikleştiği gün ilişki olmalı erkek için günde iki kez test yapın pik çatlamaya dikkat edin çatlayınca ilişki olsun akşamı gecesi kontrol edin çok sıvı tüketmeyin test öncesi doğruluğunu bilemem planlama yapam arladışıödan biliyorum ilişkiden yarım saat önce eşin sade kahve içsin cinsel perhiz olacakmış birde pik gününe kadar 5-6 gün cinselik yok
YncaY Elisaayy1- Benim adet döngüm 31 33 değişmekte yumurtlama geç oluyor haliyle tam çatlamaya 5 6 gün kala ilişki olmayıp olsa olur sanırım daha fazla beklemek sperm kalitesini etkileyip daha yavaşlatıyormuş
aysezgi Mutlu_Bir_Anne3 Aaa çok şaşırdım buna. Benim planlı bir hamilelik değildi ama yumurtlama günümdü ve bebeğim erkek.
Basakparlar ayaavaa adetim bittikten 2 gün sonra hamile kaldım ve eminim onun haricinde olmamıştı oğlum oldu bu tür şeylere kafanızı yormayın kesinlik payı yok
Eren1 ayaavaa hayırlısı olsun kuzum benmde kızım vq eıkı tane ıkı ay once bebeğim karnımda öldü ıkı aylıktı tahmini erkekti dendi cok üzüldüm :(( suanda arrık korkuyorum var ovulsayon tarhı 13 14 ü tam ılişki olrsa wrkek olr denıyor veya adet bittimi
ayaavaa Eren1 çok üzüldüm canm rabbim yerini doldursun BM’de mayıs 30 ta kürtaj oldum benm 8+4 dü boş gebelik denildi inila rabbim bize safşıkşı evlat verirdi bu ay inila tutar çok şükür iyi ki varlar bnmde iki kızım dünyanı değişmem onlarar ❤️❤️🤲🏻🤲🏻🧿🧿
Eren1 ayaavaa bende öyle canım kız hastasıyım ama bır oğlumda olsun istiyorum acıkcası böyle bende 8 haftada kalp atışını ıkı kez aldım son üüç sört gün aşırı yorgunluktan bayılıyordum resmen meğer içerde zorlandı dmeek ki
Eren1 ayaavaa suphanAllah benımde 27 mayıstı cnm çokk şükür tabıkı bende omları cok sebıyorum bazen erkek cocuk olsun dıyorum birtane sınra yok yine kızım olsun diyorum
demirrleydi_ ayaavaa canım bunun saatle onunla bununla gram alakası yok eğer spermde x kromozomu baskın ise kız y kromozomu baskın ise erkek oluyo yani spermin durumuna bağlı yani şu saat birlikte ol yada şu günler birlikte ol kız olur ya da erkek olur diye bişey söz konusu bile değil
maco61 Eren1 evet 7 gün sürüyor. Ben korunuyordum 3 yıldır dediki sol yumurtan baya tembelleşmiş sağ iyi. O yüzden havuç suyu flan iç dedi 8.9. Gün yapın bide 14.15. Gün
Lavista YncaY çinko, Q10, D3 vitamini, omega. Aynı zamanda kore kırmızı ginseng özellikle y kromozomuna iyi etki ediyormuş birde her öğüne yeşillik.