28 haftaligim,Arkadaşlar bugün doktora gittim kontrolüm vardi.Bebegim geçen aya göre 400 Gr almış ama göbek çevresi geriden geliyor dedi 26 haftalık gorunuyormus.Sonra tahlil yapalım dedik,idrarında çok az protein kaçağı var dedi,diğer kontrole kadar haftada bir tansiyonunu ölc kağıda yaz diğer ay kontrol edicem dedi.Bende tamam dedim.Ben kendim çok fazla iştahlı bir insan değilim bu haftaya kadar 4 5 kilo anca aldım zaten.Tansiyonum nasıl yüksek çıkıyor anlamıyorum kizlar ya.Birde yaklaşık bir aydır sadece avcumun içi kaşınıyor,biz para gelecek felan diye dalgaya vurduk ama cidden ara ara kaşınıyor normalde bu denli kasinmazdi bu protein kacagiyla ilgisi varmı aceba.Basina gelen varmı böyle bişey,sizler neler yaptiniz?
(Birde ben bir ay önceki randevumda başka bir şehirde olduğum için oaradn bir doktora gittim ve herşey normal demişti.O doktorun verdiği ultrason kağıdını buradaki doktoruma verdim gerilik o ayda mi vardı aceba diye.O haftada bir hafta geriden geliyormuş sonrada dediki beliide geç döllenme vardı sende en başından beri)