aysegul3409 Selamlar, ben hamile olduğumu yeni öğrendim. 3+4 üm şu an. Ama karnımda bir ağrı var ve nefes darlığı gibi bi şey hissediyorum. Sıcaklar mı etkiliyor acaba klimalı yerde daha rahatım ama neden böyle anlamadım benim gibi olan var mı??
visnelicheescake aysegul3409 ya i hemen hemen aynı ağrıları yaşıyoruz bazen bel ağrım oluyor vs 4+6 haftalık hamileyim
Deletedmom_8793 aysegul3409 benimde 4+3 ve bugün nefes alamadım resmen ara ara sağ kasığıma ve belime de sancı giriyor
aysegul3409 Cold123 çok fazla uyudum öğrenmeden önce aslında orada şüphelendim . Sonunda da yerleşme kanaması geçirdim. 3 haftalık dolmadan anladım.
Mrsz Ben hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce güneş çarpmıştı yanımdaki hiç kimseye bişey olmadı sadece beni etkiledi alt tarafı 20 dk falan yürümüştüm.Hamileleri sıcaklar çok etkiliyor evde bile zor duruluyor.
aysegul3409 Bu arada 1 haftalık tatile gidiyoruz. Yarın yola çıkacağız. Güneş lekesi falan olur mıyım güneşlensem biraz :/ Bir de siz yediklerinize dikkat etmeye başladınız mı