Esra11_10 😂bebeği büyümüş olan anneler ah bi umut ediyorum eşimin gözleri yeşil çok istedim oğlumun da öyle olsun diye ama doğdu şimdi gözlerinin iç tarafı açık kahverengi kenarları da koyu gri annemde gözleri kahverengiye döner dedi ben hala umut ediyorum var mı göz rengi böyle olup değişen
Fahriye41 Esra11_10 eşim mavi ben mavi oğlum doğduğunda siyah gibiydu sonra kahverengi oldu 1 yaşına yakin mavi oldu suan 2 yaşında mavi 😁
Parinas Esra11_10 saçta olabilir ama gözde tıbben pek mümkün değil. Kahverengi göz daha pigmentli oluyor. Hatta bi adı vardı o maddenin hatırlayamadım. Sonradan göz geliştikçe yeşilden eladan maviden kahverengiye dönebilir o madde arttıkça ama tersi pek mümkün değil ☺️o yüzden çok kişiye doğduğunda masmaviydi yemyeşildi sonradan döndü dendiğini duyarız. Tersini daha hiç duymadım varsa da çok nadir olmalı
1Ali Eşim yeşil gözlü ben kahverengi, oğlum ilk doğduğunda gözleri yeşildi 40ı çıkmadan dönmeye başladı 6aylıkken elaydı şuan 10.ayına giricez artık kahverengi diyebilirim🥲bende bir ümit beklemiştim 😂
1Ali 1Ali bende bir ümit bekledim😂ela gibi hala ama belli tamamen dönecek kahverengiye, saçlarıda baya koyuydu, döküldüğü için kazıttık alttan sarıya yakın kumral geldi, saç rengi açılıyorda gözü bilemiyorum gönlünüzce olsun inşallah
Yel123- Benim eşimde sarışın ama kızım doğduğunda simsiyah saçları vardı bende beyaz tenliyim şaşırdık hatta siyah kime benzedi diye bikaç ay sonra alttan sararmaya başladı 6 aylıkken bebeklik saçını kestik sarı çıktı direk şuan sapsarı kızımın 🥰🥰
Esra11_10 Yel123- ay maşallah benimki bana benziyo şuan umarım bana benzer kalmaz eşimin saçı gibi sarı saçlı ve yeşil gözlü olsaydı keşke😂
Esra11_10 Parinas 😂🤦🏼♀️ay videolarda denk geliyorum da oluyor heralde diyorum işte kahverengiden yeşile dönmüş vsvs
ABusraaaa Esra11_10 yani evet göz rengi değişiyor ama renkli göz diye bahsedilen (mavi yeşile ) dönmez mavi yeşilden kahveye siyaha elaya döner 😀