Kızlar benim son adet tarihim normalde 18 Mart ama ben de pcos olduğu için âdet göremiyordum. Evde çift çizgiyi görünce 4 temmuz da kan verdim beta 17 çıktı. 6 temmuzda 54 çıktı. 17 temmuzda keseyi görebilmek için devlet hastanesine gittim ve keseyi gördük fakat doktor 5 haftalıksın dedi ama keseyi ölçmedi. Bundan sonra son adet tarihi diye sorduğumda 5 haziran diye söyleyeceksin dedi. İki hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi.
( bu 17 temmuzda gittiğim zamanki kese) Bugün kendi doktoruma üniye gittim. Son adet tarihime göre (5 haziran) doktorum 8 haftalıksın ama kese var bebek yok dedi. Ümitlendirmek de istemiyorum iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Şimdi devlet hastanesindeki doktora göre iki hafta sonra 10 haftalık oluyorum. Ama ünideki doktor da kese daha küçük olabilir haftan küçük olabilir iki hafta daha beklememizde fayda var dedi. İki hafta sonra bebeği yine göremezsek kürtaj dedi. Kızlar bugünkü ultrasonu da bırakıyorum alta.

Sizce düzetilmiş adet tarihimi devlette ki doktor yanlış hesaplamış olabilir mi? Bir de merak ettiğim şu, iki doktor da keseyi ölçmedi. Yolk sac var da demedi ben sormayı da unuttum. Vajinal ultrason da istemedi. Ağla ağla helak oldum ne yapacağımı bilemiyorum. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?