FasulyeveAnnesi Kızlar 10 + 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve hiç ağda yaptırmadım korkumdan baskı olur agrır felan DİE sizin düşünceniz nedir sizce yaptırmalıyım ? Sizler kaç haftalık iken yaptırdınız ?
Seda5892 FasulyeveAnnesi canım ben doktoruma sordum biraz daha bekle dedi enfeksiyon riskinden korktuğumdan dolayı sordum bende
Elifsaadet FasulyeveAnnesi ben 15+2 deyim başından beri zamanı gelince yapıyorum 3 kere felan yaptım sanırım bi sıkıntı yok yatarak yapıyordum , en son ayakta yaptım daha kolay oluyor ve baskı olmuyor
Oguzalpveannesi FasulyeveAnnesi ben 26 haftadayım yapıyorum zamanı gelince Ağca’nın enfeksiyonla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum
BurcuuA FasulyeveAnnesi o haftalarda ben kendim yaptım ağdamı bir sorun da yaşamadım hala devam ediyorum ağdaya çokta rahatlık
Elifsaadet Seda5892 tabii eğer tanıdığı bildiği temiz biyerse sıkıntı olmaz, ama hiç bilmiyorsa mikrop kapabilir, ama çok bekleyince de o tüyler inanılmaz rahatsız edici oluyor, mantar riski felan artar bence bilemedim ki🤷🏻♀️
Seda5892 Elifsaadet ben mecburen jilete döndüm geri doktoruma kuaföre gittiğimi belirttiğimden dolayı beklemem gerektiğini söyledi
FasulyeveAnnesi BurcuuA evet ağda rahatlık da ben hiç kendim yapmadım canım kuaföre gidiyor dum hamile kaldığımı ögrendim 2 kere kendim jilete vurdum şimdi merak ettim acaba yaptırmalımıyım DİE
Istahsizanne FasulyeveAnnesi başlığa konu ile ilgili bir şey yazmanız gerekiyor, bakar mısınız diye değil. Ayrıca önemli ve acil bir konu da değil bu, forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.🙏🏻 Ağdanın da herhangi bir zararı yok ben doğuma 2 hafta kala bile yaptırdım. temiz bir yer olması yeterli.
FasulyeveAnnesi Istahsizanne bilmediğim bi konu hakkında sormak istedim merak ettim önemli önemsiz gibi yargılayamazsınız nice önemsiz muhabbet ler dönüyor burada