Drkkk Kusma fln yok ama bulantı var normal mi acaba arkadaslar bebek hareketlerınde sıkıntı yok sıcaklardan mı olur ki yada bu haftalarda beklenen bırsey mi
mavideniz9696 Drkkk normal benim de 27. Haftadayım Benim de bulanmaya başladı tekrar midemiz sıkıştı ya biraz yanma ve bulantı normalmiş
Baklavaseverim Drkkk ha tamam o zaman benim de 7. Ay bitiminde bulantım başlamıştı bebek yeri daralttığından mideye baskı yapıyor bu da bulantı ve yanmaya sebep oluyor ben de yanma olmadı ama bulantı çok olmuştu 🥰
Drkkk Baklavaseverim bende yanma olmadı demek ki bulantı yapıyor mideye baskıdan saol kuzum ıçım rahatladı doktor kontrolum varda pazartesi gunu soracaktım pazartesı gunune kadar da içim içimi yerdi neden oluyor diye
Drkkk mavideniz9696 evet canım oyleymıs bende tedirgin olmustum ama içim rahatladı rabbim hepımıze hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah🙏🌸
Drkkk slevia evet oyleymıs bende ıkıncı hamılelıgım ama ya ılk hamılelıgımde olmamıstı yada olmustu brn hatırlamıyorum tedırgın olmustum ıcım rahatladı🌸