ireyll_ Hanımlar sevk edildim. Yatış verdiler. Sızma yok ama su iki cm dediler. Böbrek mesane vs var anlamadım neden kaynaklanıyo olabilir çok çöküğüm hiç olumlu konuşmuyorlar. Havuç suyu içeceğim bol bol iki hafta geriliği de var
Eres26 ireyll_ çok geçmiş olsun umarım duzelir kaç haftalık hamilesiniz bundan bi önceki kontrolü ne zaman yaptirmistiniz onda normal miydi hersey
Linaa90 ireyll_ 2 cm dediği total değer mi ultrasonda total afı diye geçiyor yada belkide tek cepi ölçmüştür. Benimde suyum az yatış yaptım suyum sızıyor oradan biliyorum
Beyzanrcnp ireyll_ benimde az diye yatışım yapılmıştı canım 4 gün bugün kontrole geldim tekrar ne dicek bakalım havuç suyu iyi geliyormuş çoğu kişiye sen istersen bir dene onu yatışın yapıldı mı
ireyll_ Eres26 bugün test yapıldı sızma yok bebeğin böbrek sıkıntısı ya da idrar çıkış sıkıntısı olabilir dediler emin olamadılar. Vallahi bende üzüntüden zaten hiçbişi anlamadım. Dr kontrollünde fark edildi
Linaa90 Eres26 24+2 de suyum sızdı acile gittim test yaptılar suymuş direkt yatış yaptılar şuan 28 haftalığım o gün bugündür geliyor su takip altındayım 34 e kadar gelirim inş
Eres26 Linaa90 bana suyun az dediler acilde ama ben inanmadım cumartesi kendi doktoruma gideceğim o yüzden sordum nasıl oldu diye İnşallah istediğiniz vakitte doğurursunuz
Kikiriki ireyll_ Çok geçmiş olsun detaylı ultrasonla baktılar mı ya da yaptırmış mıydınız böbreklerinde vs sorun varsa orda anlaşılır ama su bazen kendi kendine çoğalabiliyor uzun yatış ve bol sıvı takviyesi alın
ireyll_ Kikiriki çok teşekkür ederim. Böbrekleri vardı. Mesanesi de doluydu. Hani dışarı mı atamıyor ne problem var anlamadı perinatoloji uzmanı. İnşallah çoğalır inşallah
Eres26 ireyll_ iç camasirimda 50 kuruş büyüklüğünde renksiz sıvı görüyorum sızıntı mı acaba korkmaya başladım