Demet10 Daha önceki postlarımda var plasenta rahime mesaneye eski sezaryen yerine yapışık riskli doğum hamilenin hamileye duası kabul olur yarın doğuma alacaklar bana dua edin çok korkuyorum
020525 Demet10 rabbim kolaylaştırsin Ameliyat olmadan yapışıklık tam anlamıyla anlaşılmıyor doktorlar en kötüsünü söylüyorlar. Allah’ım kolaylıklar versin.
ctctct Demet10 Allah kolaylıklar versin sağlıkla kolaylıkla alın yavrunuzu kucağınıza içinizi ferah tutun 🌸🤲🏻
Gamze010 Demet10 benimkide ucu geliyomuş bende dogumdan cok korkuyorum insallah güzel gecer haber verin banasa dua edecem
ebruscan Rabbim yardımcınız olsun, sağlıklı kolaylıkla doğumunuz gerçekleşsin inşallah 🙏🏻 olumlu düşünün, bebeğiniz gelecek kollarınız dolacak çook büyük bir mutluluk heyecan bu 🥹siz de bizler için dua edin olur mu
Demet10 Gamze010 Karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için belden uyuşturmayla ameliyat etmek istiyorlar ondan daha çok korkuyorum
Bicirik2025 Demet10 aman belden uyusturma en iyisi panik yapma yat tavani izle hic dusunme bunlari bebisini kucagina aldin mi is bitti zaten. Rabbim isini kolaylastirsin. Sag salim bebisini al insallah kucagina. Sadece tavsiyem panik yapma birak onlar isini bilir sen tavani izle cikinca ne yiyecegini dusun ne giyecegini dusun. Boyle seylerle kendini oyala.
Bnenebiy53 Demet10 inşallah sağlıkla gelir rabbim acısını göstermesin ikinizde güzel bir şekilde çıkın 🤲🤲🤲🤲
Demet10 Deryafatmw Geçen hafta cuma günü doğum yaptım şükür doğumum iyi geçti 1 gün yoğun bakımda yattım pazartesi taburcu oldum şimdi bebeğim sarılık oldu ve kilo kaybı oldu diye hastanedeyiz
Cnsymn Demet10 geçmiş olsun arkadaşım, nasıl bir süreç geçti yapılştığını nasıl düşündüler özelde mi oldu doğum benimde öyle bir riskim var da nasıl ilerliyor merak ediyorum birazcık süreç ile ilgili bilgi verir misin