Sonunda bir serivenin sonuna geldik. Hamileliğim ilkine göre zor geçmişti. Doğumdan sonrası da biraz zor geçti. Bugün bebeğim 6 günlük. 2 gün kan uyuşmazlığı sebebiyle sarılık oldu kuvezde kaldı. Gelelim doğumuma. Saat 8 buçuk da hastane olduk. Girer girmez süreç çok hızlı ilerledi önlüğümu giydim damar yolu açtılar NST taktılar sonra hadi doğuma 😁 iğne hiç acitmadi sadece iğneyi hissettim ektra bir şey yok. Bacağım bir anda ısınmaya başladı zaten. Uyusunca sondayi taktılar onu da hissetmedim. Ben sakinleştirici istemiştim onun da etkisiyle ilk doğumum gibi kötü geçmedi 3 4 kez tansiyonum düştü onu da serumla hallettiler hep sagolsunlar. Bulantım oldu istifra ettim. Lakin kendimi aşırı kötü hissetmedim. Sonra bebiş doğdu 😍 çok tatlıydı canım kızım ilay bilgem 😍 ameliyatta ise sadece cekistirmeleri hissettim. Gelelim sonrasına aaa. Esas ağrılar o zaman başladı ama hepsi gelip geçiyor bugün çok daha iyiyim. Hamd olsun Rabbime bebeğim yanımda ben artık rahat rahat oturup kalkıyorum yürüyorum. Korkmayın kizlar sonunda dünyalar güzeli bebisinize kavusuyorsunuz. Gün geçtikçe daha da iyi olacağız inşallah ben inanıyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım kizlar. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah 🤲🏻