[silindi] Kızlar acil yazar mısınız park beşiğe pamuk yatak mı ortopedik yatak mı alayım? Kızım 6,5aylık
Yazmelegi_ [silindi] ortopedik ama yatınca çökmeyen bi yatak olmalı aşko orta sertlikte çok sert te olmasın çok yumuşak ta, ortopedik süngerli olanlarda var
Burnosunn_annesi [silindi] bacım enişte e bebeğe gidecekse ordaki Çalışanlarında tecrübesi çok yardımcı olabiliyor
imcakir Ben sünger yatak aldım e bebekten Belli bir yaşa kadar (sınırını bilmiyorum) sünger öneriliyor diye biliyorum.
[silindi] imcakir canım ben de eşime aldırıcam 2 seçenek var beşiğin ebatında biri pamuk biri ortopedik ama pamuk aşırı ince göründü gözüme
[silindi] Yazmelegi_ aşkım ebebekten aldırıcam eşime de 2 seçenek var park beşiğin ebatında biri pamuk biri ortopedik yazıyo. Ortopedik mi alayım pamuk mu sence
ErsBegAs [silindi] Aşkım ben ortopedik aldım biraz yüksek ama çok rahat duruyor, hafif sert tam bebekler için ebebekten almıştım ben de
[silindi] Burnosunn_annesi burdaki ebebekte hep salak dolu bacım ya görsen anlarsın ne demek istediğimi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
[silindi] Yazmelegi_ di mi bence de pamuk aşırı ince geldi gözüme zaten. Hem üst kademeyi kullanmıycam direkt beşik olarak kullanıcam
[silindi] Miniboy birkaç doktor da 6 aydan sonra ortopedik de yatabilir diyor. Yataştan alamam şu an çok teşekkür ederim öneriniz için