mihricinar 2.5 yaşında bir oğlum var ve tekrar hamile oldugumu ogrendim yaslari yakın anneler bana ne gibi tavsiyeleriniz olabilir yada nelerde zorlanirim sizce hem sohbet olsun hemde biraz kendimi rahatlatayim. İsyiyorum şuan 😊
Deletedmom_8793 mihricinar benimde kızım 1 hafta önce 2 yaşına girdi ve bu hafta hamile olduğumu öğrendim Allah sağlık versin halolur diye dua ediyorum
minismom mihricinar benimde kızım 2.5 yasında 26+2 haftalık hamileyim ilk haftalar napıcam nasıl olcak diye dusunuluyo ama sonra bi rahatlama geliyo 😂 alıstıkca oluyo sanırım
Asklim mihricinar bende 21 aylıkken sürpriz hamilelik oldu hala alışmış değilim kızıma yetebilecek miyim diye sürekli düşünüyorum yiprancaz ama aliscaz
Esra11_10 mihricinar illaki zorlukları olur ama artık olmuş sağlıkla kucağınıza alın kolaylıkla büyütün inşallah 😊
ceydans 2 yaşına haziranda girdi bi kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim bende durumlar aynı :) Kara kara düşünüyorum
zetabloom Benimde oglum 3 yaşına girdi onun dogum gününden 3 gün sonra hamile oldugumu ögrendim Aralarında 4 yaş olmuş olucak o bakımdan seviniyorum Zaten kardeş düşünüyoduk İnsallah saglıklı bir sekilde kucagmıza alırız😌🫶🏻🤲🏻
Nurrrrtek mihricinar bnm kızımda 3 yaşında 36+3 haftalık hamileyim bnde korkuyorum bazen ama kızıma bi kardeşi olacağını onunla parka gidiceksiniz oyun oynayacaksın vs diyerek aşılamaya çalışıyorum dövmek yok sevmek var diyor sürekli karnımı seviyoruz beraber tekme attıgında bak abla diyor sana falan diyorum doğunca görücez artık neler olacak 😁
Ayseazsoyler mihricinar ah canım senin yine 2,5 yaşındaymış benimki 1 yaşına girdi hamile olduğumu öğrendim ne ağladım ne ağladım yetebilecek miyim diye ama rabbimin vardır bi bildiği 🤲🏻