Kukoss 4 aylik olduk bu niye oluyo uzunda surdu bi iki kez degil. Gaz flan derseniz eminim degil tek bir kucuk noktada oldu yani
tahamommy Kukoss hızlıca yer değiştirdiği için oluyormuş bende de geçen haftalarda çok oluyordu doktora sordum normal dedi
Yektek22 Kukoss hareket hissetmeye başladın mı canım sen ? Birde biz diğer hafta 18 haftaya girince 5. Aya mi girmiş oluyoruz 🙃
Kukoss tahamommy aaa ilkkez hissettim normalde hareketini hissetmemistim dun bi titredii 😂😂 korktum da aslinda ama tuhafti ya
tahamommy Kukoss 4 ay dediğin kaç hafta yani? Benim genelde 25 ten sonra ara ara oluyordu 30. Haftamda hergün oldu nerdeyse bu hafta yok, senin haftan küçük olduğu için yer değiştirmesi normal sürekli benim ki artık sıkıştı 😅
Kukoss nisa817_ askim 4 aylikta oluyo mu o ya benim aklima da o geldi aslinda gahshd internette öyle yaziyodu
nisa817_ Kukoss olabiliyor 2 oğlum var sen asıl görmedin daha biraz büyüsün akşamlar eşimle birlikte sinema Gibi izlerdik karnım ne hale getiriyordu özledim o günleri sağlığa kucağına almayı nasip etsin inşallah
tahamommy Kukoss magnezyum kullanmaya başla istersen şimdiden bende erkenden başladım rahat ettim, organlar yer değiştiriyor içerde o yüzden ağrılar vs normal, hareket hissetme zamanındaymışsın zaten titreme de ilk hareketi olmuş 😅😍
Kukoss Yektek22 dunle bugun hareketlilik var Yektek22 4,5 ama zaten hafta olarak soyluyorum ben genelde yani 4 ü doldurmus oluyoruz 16+6 yim ben bugun
Kukoss tahamommy askim basladimm gecen gittigim doktor vermisti valla dedigin gibi cok iyi geliyo baktim zarari yokmus