Ebru567- Benimde ocak sonu subat basi gibi doğum 12 haftalık olduk kizima göre bu hamileligim çok farklı ilk günden beri erkek hissediyorum doktorun tahmini kız oldu ama 16 haftalık netleşir daha çok küçük dedi bakalım bende merakla bekliyorum
lee_ann Ebru0 kaç haftalıksınız ..İnan anlayabiliyorum anlık başka kişiye girdik biz hamiş anneler enerjik kadınlarken halsiz güçsüz birleye düştük biz kafa kaldırmak bile çok zor bir işmiş gibi sağlıklı olsunlar da umarım bunlar geçer 🩷
Ayse71 Ebru0 mahalledeki herkes hamile hepsinin oğlu olucak ben kızı buldum çok şükür bir oğlum var 😊🌸
Burcu5590 13 haftalığım tahmini doğum ocak sonu gözüküyor dr net bisy söylemese de erkek ismi düşündunuz mu diye sordu🙈kısmet. Bir kızım var bir de oğlum olursa güzel olur tabi ki😇
mrs_mert Semanur_71 yemek porsiyonuma göre değişiyor 🤭 çok yersem acayip çıkıyor ama sabah uyandığımda o kadar olmuyo mesela. İlk hamileliğimde hiç böyle değildi bi de diyorum ki acaba 30 yaş sonrası mı vücut değişiklik gösteriyor
Yademm mrs_mert aynı ben benimde 7 haftalık sanki göbeğim 5 aylık gibi kızımda hiç belli olmuyodu bunda niye böyle oldu anlamadım
mrs_mert Yademm bi yerde okumuştum kas hafızasıymış. Beyin hamile olduğunu öğrenince vücut kasları gevşiyor falan gibi bişey yazıyordu. O yüzden genelde kadınlar ikinci hamileliğimde karnım daha erken belli oldu demişler