Visneli1so-s Kizlar 32. Haftaya girecem ve hala göğüs ucum çıkmadı nasıl olucakki nasıl emziricem ben yani uyarınca felan çok çok az çıkıyor ama yeterli olduğunu sanmıyorum
Parinas Visneli1so-s en kötü silikon göğüs ucu kullanırsınız çenesi güçlenene kadar. Sonrasında bebek emdikçe çıkıyor zaten
Azemmoms Visneli1so-s benimde yoktu elektronik pompa ile sağıp verdim 6. Aydan sonra süt kesildi mama verdim şimdi silikon uç deneyeceğim yeni bebise
Mehmettugce Visneli1so-s sizi korkutmak istemem ama çok zor bir durum benimde öyle yok. Çıksa da minicik çıkıyor emzirincede çıkmıyor en önemlisi de emzirince yanlış tutulduğu için hep yara bere oluyor ben 3 çocukda da baş edemedim
DogaLina_ Visneli1so-s benim gogus ucum yok. Ilk kizimda slikon uc aldim ama cok pisman oldum. Cunku hem emzirmeyi bilmiyodum memeyi bebege tutturmayi bilmiodum slikon ucun ici sut dolunca pit yapiskanligi gidip atiyodu kendini sutum olmasina ragmen emzirememistim. 2.hamileligim simdi gene uc yok. Ama bu sefer slikon uc asla almam diyorum. Uctan emmiyo zaten bebek o siyah bolgeyi komple almali o yuzden bu sekilde emzirmeye calisicam insallah
-gunes Bebeklerin sadece ucunu değil görünen kahverengi kısmı komple emmesi gerekli. Süt kanallarının etrafında da mevcut olduğunu söylemişti ebemiz. İçinizi ferah tutun. Gittiğiniz hastanenin ebelerine sorun onlar size daha iyi bilgi verecektir.
Parinas -gunes bu bilgiyi hep söylüyorlar doğru da ama işler öyle yürümüyor malesef. Yenidoğan bebeğin çenesi çok güçsüz oluyor ve kahverengi kısmı ağzına alacak kadar açamıyor. O yüzden meme ucu da önemli oluyor.
bahar8 Visneli1so-s Hiç sıkıntı olmuyor merak etme bebek emdikçe çıkıyor.Ama muhakkak göğüs ucun yara olmaması için bir krem kullan