Mrvkoz Bilgemustafa16 sana en yakın medical park gözüküyor tek vesait bakımından ben doruğa gidiyorum hastanemdends doktorumdan da gayet memnunum
Edizinannesi Ben WM Medical Park Özlem hanıma gidiyorum.Çok memnunum bazen biraz yoğun oluyor ama bilgilendirme konusunda çok iyi.
Bilgemustafa16 Mrvkoz bana yakınlık farketmez canım sorun değil iyi olsun yeterki doruğada gidiyorum arada kontrolle ama Doğum için karar veremedim
Bilgemustafa16 Doktorum çok iyi klinik olduğu için Doğum yeri yok istediğim hastaneye gelicek medikalin yorumlarını okudum hiç kimse memnun kalmamış biraz tedirgin oldum açıkcası
sezinko Bilgemustafa16 Merhaba,nekadar ödeme ypacaksınız doktorunuza benimde doktorum dışardan gelecek fakat fiyat konuşmadık henüz,birde istediğiniz hastaneye geliyormu
Mrvkoz Bilgemustafa16 doruğa gidebilirsin o zaman madem doktorun dısardan gelecekmiş ama sartları bir konus 🤔
Bilgemustafa16 sezinko merhaba canım evet bi çok yerle anlaşması var doruk medical par pembe mavi bi çok yer sayamadığım ama ben jimere düşünüyorum 4 500 5.000 bin arası dedi