yasmin_35 Merhaba detaylı ultrason yaptırmak istiyorum Erkan Beye yaptıran var mı var ise memnun kaldınız mı ve de ücreti nedir acaba ?
incimercann yasmin_35 ben ilk hamileliği m’de yaptırdım güler yüzlü ve ilgili doktor fiyatı bilgim yok öğretim üyesi randevu alırken bilgi alabilirsiniz
Burcg yasmin_35 evet doktorumu kesinlikle öneriririm. Çok iyi inceliyor bilgilendirme yapıyor.Fiyatı 4500 civarıydı en son detaylı ultrasonun öyledir yine muhtemelen.
yasmin_35 gbdl2023 evet dokuz Eylül üniversitesi normal muayenesi 3000-3500 dü ama detaylı usg fiyatı farklı mı oluyor diye bi emin olamadım aradım sormak için ama bağlanamadım
Burcg yasmin_35 evet normal muayeneden daha yüksek detaylı haftanızda alınan ücret normalde 3küsur dediğiniz gibi
Burcg yasmin_35 2 ayı geçti mayısta yaptırdım detaylıyı tam zam geldiğinde oldu benim ,2 ayda yeni zam geldiğini sanmıyorum
yasmin_35 Burcg yok ben normal muayene ücreti olarak ya 3000 bin ya da 3500 ödüyordum şimdi detaylı usg zamanı o zaman ücret farklıdır diye düşündümde kaç öğrenemedim
yasmin_35 gbdl2023 aaa çok iyi o zaman çünkü o gün sormayı unuttum 16 bin lira gibi bişi duydum başkası fiyat sormuştu çıkınca sorayım diyordum unutmuşum içimi rahatlattınız sağolun 🙏🏼❤️
gbdl2023 yasmin_35 yani haziran sonuydu gittik o kadar ödedik bu kadar fazla artacağını sanmıyorum çok yani 😅
yasmin_35 gbdl2023 yani ama normal muayene ve detaylı farklıdır diye düşündüm ben o yüzden de aaa o kadar mıymış oldum siz kaçıncı haftanızda gittiniz detaylı muayenesine
yasmin_35 gbdl2023 doğru bende hemen hemen 21 haftalıkken gideceğim valla bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ❤️