Talihkusu6666 Merhaba Kizlar, son adet tarihim 8 Temmuz. Test yaptim negatif, ama cok feci sekilde kasıklarım agrıyor 😔 acaba bu belirtiyi yasayip adet gününden sonra positif olan varmi?
Esnsntrk Talihkusu6666 benimde son adet tarihim 8 temmuz. Şimdi ki adet tarihiniz ney. Benim bugün du ama olmadım henüz ..dün kahverengi lekelenme oldu geçti
Zeynep248 Talihkusu6666 evet aynı durum bende de var erken gebelik testim negatif bat ⅚ Ağustos yarın tekrar test yapacağım
Talihkusu6666 bahar8 Uygulamaya göre 5 Agustos ama ben ilk Kimyasal olani 20. döngümde ögrenmistim simdi de korktum 20 gün olunca kan vermistim :( 0 cikti
Cerenak Ben 2 gün gecikmesine rağmen silik çizgiyle ogrenmistim. Bence biraz daha bekleyip tekrar yapin. Ama sadece kasık agrisinin gebelik dışında pek çok sebebi de olabilir, hakkınızda hayırlısı olsun insallah 🙏
Talihkusu6666 Esnsntrk benim 5 Agustos gözüküyor Uygulmada cok fazla agrim var ve siklikla Tuvalete gidiyorum anlamadim
sizdenbiriyim bi bakar mısınız kızlar normal kaset testle yaptım sonra miratec erken gebelikle yaptım onda hiç bir şey olmadı
Talihkusu6666 Zeynep248 aynen bende :( kimyasal olani oysaki 20. döngümde görmüstüm Beta ile simdide korku girdi icime