Zerda2025 zeynepckmm ilk zamanlar ekşi yeşil mandalinaydı yemek için değil o kabuk kokusu için istedim tabi bulamadık . Sonra eşim turuncu mandalinanın yeşil kalmış taraflarını seçip getirmişti onı öyle hallettik ama son zamanlar sumak tozunu acayip canım çekiyordu onunda önüne geçtim 😂 çiğ köfte ve sarımsaklı mayonez soslu tavuk dürüm ekstraya giriyor
mavi123_ zeynepckmm ilk gebeliğimde ilk ayda ekşi yeme isteği hariç hiç birşey aşermedim. 2. Gebeliğimde herşey aşeriyprum gördüğüm herşey ama🤦🏼♀️
Biminikannesi zeynepckmm yeni 2 aylıkken arabayla yoldaydık camım açıktı ama sanki yolda fındık kokusu yayılmış gibi geliyordu nasıl güzel ama fındık aşermişim ve alıp yemiştim 🥳😀
Belguzar123 9ay boyunca cupuk kraker ile beslendim desem yalan olmaz kizim iki yasinda hala tuzlayip yiyirum
Mor-kelebek zeynepckmm asermek gibi degilde garip kombinasyon diyelim 🤭 kuru fasulye ve cipsi aynı anda yemek istemiştim 🙈🤣 neden ne alaka hiç bilmiyorum ama bayağı yemiştim 🤣🤣
zeynepckmm Mor-kelebek hamilelik çok ilginç gerçekten hayatta yan yana getirip yemeyeceğimiz şeyleri hamileyken yiyoruz 😂😅
Senacanblt_ zeynepckmm akşam 11 buçukta peynir dolgulu jalapeno turşusu , gezmedigimiz gitmedigimiz yer kalmadi ya kapaliydi ya yoktu 2 gün boyunca aramıştık😂
zeynepckmm Senacanblt_ ya onu benimde canimm istemişti ama malesef bukundugum bilgede ki hiç bir markette bulamamıştık 🥹
Mor-kelebek zeynepckmm ay evet öyle gerçekten 🤣 midemizin en kötü en bulamadığı dönemde böyle saçma şeylere nasıl bulanılmıyor onu merak ediyorum 🤭🤣
Ozgekiz zeynepckmm turp sanırım… İlk gebeligimde, dışı beyaz içi pembe turplardan asermistim. Bulamadık da mevsimi değildi… Zor bulduk daha doğrusu😊 Bu gebeligimde de sevketi bostan, taze bezelye, diken otu, gelincik kayganasi gibi şeyler aserdim hep 🫣
hepoyleolurzaten__ zeynepckmm ilk oğlumda Niveanın cilekli dudak nemlendiricisini deli gibi yemek istemistim 🤣
busegrr zeynepckmm Brokoliyi haşlayıp üstüne bolll bol limon sıkıp yemek🤤 Üüf söylerken bile tadı damağıma geldi sanki😅