_mom01 zeynepckmm evet ay ama varya kokusunu markette alınca orada o paketi o an açıp yiyeism geliyor hatta geçen aya kadar devam ediyordum ama enfeksiyondan korktuğum için bıraktım
zeynepckmm _mom01 ben o burcu sarmanin bı videosunu gördüm daha dün yiyeceğim varsa da yemem daha 🤮 sizde dikkat edin
Tugcender zeynepckmm oğlumda kuş lokumu aşerdim gece saati bi de turşu bandım çikolataya aklıma geldikçe gülüyorum kızda da aklına ne gelirse aşerdim😆
Gamzeahmet123 zeynepckmm bu zamana kadar aşermedim 22+5 tirşik bu mevsimde Maraşlı olanlar anlar beni bugün bir yerde bulduk koşarak gidicem 🥲
duygumfoca zeynepckmm Rahmetli kızımda taze bakla yemeği çekmişti canım hiç bir yerde bulamamıştık internette bile 🥹 Sonra arkadaşıma söyledim onunda komşusu o gün dondurucuya koydugu bakladan yemek yapmış arkadaşım hemen getirmişti sağolsun 🥰 Şimdiki yavrumda henüz aşermedim 🥲
zeynepckmm duygumfoca öncelikle başınız sağolsun yeri cennet olsun inşallah çok üzüldüm, bu bebisinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah asermesenizde olur 🌸
duygumfoca zeynepckmm Rahmetli kızımda taze bakla yemeği çekmişti canım hiç bir yerde bulamamıştık internette bile 🥹 Sonra arkadaşıma söyledim onunda komşusu o gün dondurucuya koydugu bakladan yemek yapmış arkadaşım hemen getirmişti sağolsun 🥰 Şimdiki yavrumda henüz aşermedim 🥲
edabolukbasi3- zeynepckmm ilk oğlumda acayip değil ama domates aşermiştim ikinciye hamileyim ama hiç bişey aşermedim 🤣
Denizqqqq Yeşil mandalina ilk Hamile kaldığımda çok istemiştim 3 ay sonra yemek nasip oldu çünkü daha yeni yeni olma aşamasında hiçbir yerde yoktu maalesef
zeynepckmm Denizqqqq bu olay 2. Gebeliğimde benimde başıma gelmişti erik asermistim mevsimi değildi bulamamıştık dogurunca doya doya yemiştim dhdjdj
dogaaan zeynepckmm sürekli acııı bi oturuşta bi küçük bidon biberi bitiriyorum şuan da acı biber közledim😂😂
dimpleuser Normal zamanlarda da insanların canı bişeyler çekiyor ama hamile olunca daha hassas olundugu için kadınlar acaba bu durumu abartıyor mu diye düşündüm