zeynepckmm Haydi sohbete 🤗 hamilelik boyunca aserdiginiz en illginc şeyler neydi Benim Mor lahana tuzlayıp tuzlayıp yedim 25 haftalık hamileyim hala aklıma geldikçe keser tuzlar yerim 😂
Dadas zeynepckmm baştan beri çiğ köfteye aserdim. Hatta eşime bu çocuk herhalde Urfalı diye dalga geçiyordum 😅😅
Baklavaseverim zeynepckmm Burcu yaprak sarması varya o herkes seferber oldu ev yapımı yaptı kaç kişi her markayı aldılar en son kayınbabam hal den 2 kiloluk aldı annem de aynı gün a101 e söylemiş ayırmışlar sonra da yaprak sarma dediklerinde bile midem bulandı sağolsun youtube da paylaş paylaş o dönem çok meşhurdu eşim annem kayınbabam kaç market gezdi yakın semtlere bile gittiler sağolsunlar ve o 2 kilo sarmayı 3 gün de bitirdim 🤣🤣
zeynepckmm Herseydenbiktim ah ne güzel, gerçi bende öyle çok bişey asermedim yemek yemeyi unuttuğum için 😂
penbe_karisi İlk gebeliğimde akşamları özellikle bulgur pilavı yapıp üstüne yoğurt döküp ketcapla yiyordum 😂😂😂😂😂bu arada bulgurrr kiloo yapıyo bebeğe 😀😀
zeynepckmm penbe_karisi domates güzel oluyo bende ekmek arası peynir domates biber bol tuz bi ara öyle yedim 😅
penbe_karisi Herseydenbiktim zaten son aylarda bebek kilo alıyor canm kaşar peyniri muzlu süt TE içtim ben her gün 😍😍😍sağlıkla gelsinnn bebişin
zeynepckmm Baklavaseverim off afiyet şifa olsun, ben o hazır sarmaları dolmaları asla yiyemiyorum nedense tadı bizim yaptığımız gibi gelmiyor bana 🙊
zeynepckmm dimpleuser valla onunla alakalı bilgim yok ama daha çok ilgi görmek istiyorsa bı tık ileri seviye olabilir 😅 benim hiç öyle bı seyim olmadı Allah’a şükür 😂
aybalasmom zeynepckmm canım kendimin aşermediği bir şey kalmadı herhalde acur turşusu, erik, kara dut, çiğ köfte ve nicesi aksjkdj bi ara mandalina da ister gibi oldum ama hemen çıktı aklımdan çıkmasa da zor bulurdum zaten dkdjdj
zeynepckmm aybalasmom ahahahah sana diyecek bişey bulamadim afiyet olsun demekten başka bişey gelmedi aklıma 😂
User123456788 Gece rüyamda kavun gördüm uyandım kokusu burnuma buram buram geldi hiç böyle bi şey yaşamamıştım😂