Ehjfjsjs Deniz_yazar merhaba bende 18-19 dan beri hafif oluyordu şuan 23+5 olduk hala ara ara sert oluyir ama gündüz çok hissedemiyrm bu haftalarda nasıl oluyor ikinci gebeligim ilkini hiç hatirlamiyrm bu arada kız cinsiyet
Mucizem_63 Ceku256 ya bnde 18 haftalık gebeyim kolum bacağımda damar seyirmesi oluyor damar atar gibi ve karninmda da aynı şey oluyor o yüzden anlmdm bebekmi damar mi diye sizdede aynı durum varmı vücutta damar atması pot pıt şeklinde
Ceku256 Mucizem_63 evet pıt pıt bide bazen sanki içimde balık kayıyor gibi değişik bir his oluyordu. Sadece sırtüstü yatarken hissedebiliyordum başlarda.
Mucizem_63 Ceku256 evet balık kayar gibi iki kez oldu bnde peki bu vcutta damar seyirmeniz ne zmn geçti
Ceku256 Mucizem_63 tam net hatırlamıyorum ama sizin için baktım şimdi 21-22. Haftalarda çektiğim videolar var karnıma vuruşu belli oluyor.
lesl Kızlar bende 18+5 günlük gebeyim elimi karnıma hafif bastırınca kalp atış ritmi gibi pıt pıt oluyo o ne oluyo acaba, hareketlerini hafif hissediyorum
hudanurkochan Merhaba ben de 20+2’deyim, bebeğimin cinsiyeti erkek fakat hala hissedemedim 🙈 Beybi doktor kontrolünde de çok hareket etmiyor doktorumuz uslu bir bebek olacak diyor ama ben sabırsızlanıyorum onu hissetmek için ☺️
gozde91 Mucizem_63 2.gebelik 19.haftam bitmek üzere hala net bişe hissedemedim günde 1-2 kere minnacık pıt oluyor kasık bölgesinde o kadar