Mumi 39+ 3 um hala bacak bacak üstüne atabiliyorim bu çocuk ne zaman gelecek 😀 kilosu olmuş 3880. Bana fenalıklar geliyor artık 😀
ikibebelianne-M Mumi ayy ben dün denedim aşırı zorlandım, sağ tarafı zorla atabildim sol gitmiyor 37+2 🤦🏻♀️😂karnım baya indi aşağı
Ebrunr Mumi maşallah 🙏🏻 doktorunuz 4 kilo sınırı koydu mu normal doğum için. Bizim bebiş de 38. Haftada 3450 kg oldu. 4 ve üstünde normal doğuma almam dendi.
Mumi Ebrunr ikinci doğumum olduğu için daha kolay olur diye şuan normal planlıyoruz. Sezeryan en son çaremiz.
bizzocone Mumi ay cok guzel ne yediniz bebek için özellikle yediğiniz şeyler oldu mu bir de son aylar bebek kilo alıyor diyorlar son aylar daha mı çok dikkat ettiniz
Mumi bizzocone 4 kilo olması pek iyi bir şey değil ☺️ hem normal doğumu tehlikeye atıyor.ben çok şekerli ve karbonhidratlı beslendim sanırım. son haftalarımda da çok kilo almasın diye şekeri ve karbonhidratı kestim.
bizzocone Mumi dombiş bebiş sevmek cok keyifli bir de ayri sevimli oluyolar dayanamiyorum Umarim saglikla kucaginiza alirsiniz sag salim 🤍🩷
bebeklerim__ Mumi ayyy allahim sağlıkla almayı nasip etsin. Vajinal dogum mu düşünüyorsun acaba. Geçen 4 kilo olsa bebeğim doğurabilir miyim diye eşimle konusmustuk ondan soruyorum 😀😀