muhber 11 haftaliğim yarin randevum var, çok sakin bir gebelik geçıriyorum bulanti,kusma, uyku hali, aşerme, göğus hassasiyeti hicbirseyim yok . Buda beni çok etkiliyor korkutuyor. Yarin gittiğimde aksi bir durumla karşilasmaktan çok korkuyorum :(
tahamommy muhber 31. Haftama kadar çok sakin geçirdim valla 🫠 maşallah diyelim yeni yeni ağrılarım başladı 🥲
ageuy1-2 muhber içiniz rahat olsun bende 9.haftaya kadar hiçbişey hissetmedim sonrasında bir mide bulantısı başladı 30 haftalığım hala devam ediyor mide yanması şimdi bi de şeker içıktı. Hiç bir belirti olmasa bile hamilelik devam eder ta ki hareketlere kadar onu hissetmezsen korkarsın onun için de çok erken
Tufu2 muhber beb tüp bebekliyim ilk gebeliğim benimde çok sakin geçti ilk baskar mide bulantın yokmu vs dediklerinde çok korkuyordum ama kisiden kisiye değişiyormus suan 6 aylık oldum simdide bel bacak agrılarımdan uyuyamıyorum aa erken baslamıs agrılar diyolar kafaya takarsak bitmez bu gebeşlik doktoruna güven inşAllah oda güzel seyler söyler zaten kendine dikkat et gerisi Rabbim muhafaza etsin bizide bebeklerimizide ❤️🤲🏻
pembeayakkabilikiz muhber canım herkeste aynı olacak dıye bırsey yok gayet normal benımde ilk gebelıgım son aylar kadar sakin gecmıstı şu an ıkıncı gebelıgımi yaşıyorum ve çok zor gecıyor bulantı, hasaasıyet yorgunluk vs.
Nursemom90 Güzel düşün canım herkeste olacak diye birşey yok benim baya geç başladı belirtilerim 32 oldum devam ediyor belli olmuyor yani ne olacağı
muhber tahamommy sizde belirtisiz mi geçirdiniz benim gibi yoksa herhangi bir bulanti kusma vs yaşadiniz mı
tahamommy muhber hiç bişey yaşamadım canım dediğim gibi bu bünye meselesi tamamen, keyfini çıkar bence 🥹🤩
muhber tahamommy yaa ve 31. Haftadasiniz ne kadar güzel insallah bende yasarim o günleri inanin çok stres yapiyorum bi belirti yaşamamak beni mahvediyor. Ayni seyleri yaşamamiz biraz olsun rahatlatti beni :(
tahamommy muhber insan illa ki stres yapıyor o zamanlar ama sakin kalmak kendini teskin etmek önemki hareketlerini hissedince artık rahatlıyorsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Esoylu1 Ben 6 aylık hamileyim 6 ay içinde toplam 2 ya da 3 kere kustum başka bişeyim olmadı ara ara kasıklarım ağrırdı başka bişeyin yoktu ama 12 . Haftada kontrole gittigimde bebegim o kadar hareketliydi ki şaşırdınız yani kafana takma herkes yorgun olacak diye bişe yok.
Tubita muhber hiç korkma benim de öyle geçti 🧿 şu an 25. Haftadayım hala iyi geçiyor 🧿🌸 ödem sırt ağrısı kasık ağrısı v.s yok denecek kadar az bundan sonra da böyle geçer inşAllah
Gizemt5 muhber 13. Haftaya girdim benimde sizin gibi bugüne kadar tek bir kusma bulantı olmadı bende hep bende mi bir sorun var diyordum ama bence diğer insanları gördükçe bu sıcaklarda birde bununla uğraşmadığımız için çok şanslıyız 😂 aksine benim iştahım çok çok bile arttı hiç doymuyor gibiyim 😂
muhber Gizemt5 ay evet şansliyiz ama işte insan endiseleniyor ayni seyleri yasadigim birilerini görunce çok daha iyi hissediyorum. Insallah sizde saglikla bebeginize kavusun 🙏🏻hangi sehirdesiniz ben tekirdağ, bu arada instagraminiz varsa arkadaş olmak konuşmak dertlesmek isterim 🌸
Nazlii59 Yarın 9. Haftaya giriyoruz canım bende de bu sabaha kadar bulantı vs hiçbir şey yoktu ilk defa bu sabah bulantım oldu onu da sıcaklara bağlıyorum açıkçası sakin gebelik herkesin hayali kendine nazar değdirme ❤️🧿🪬
isimsiz12 muhber erkek bebişş ilk hamileliğimde oglumda bende böyleydim hamile olduğumu unutuyordum hatta😄
sibellito bende 7. haftadayım geçen haftadan beridir bulantılarım var ama kusma yok çok şükür umarım böyle sakin devam eder 🥺🥺
emirmom muhber ilk gebelikte de yaşadım şuan ikinci gebelik en başından beri Mide bulantısı kusma ( ilaç kullandığım halde ) Tiksinti Göğüs hassasiyeti Mide yanması Dün eklenen yoğun kanama düşük riski ile 10. Haftadan selamlar Ultrasonda bir sıkıntı yoksa bence sayılı ve seçili kullardansiniz şükredin