DeryaOguzhan Mucizemm10 ben de öyle biliyorum gebelik şekerinde tokluk bir saat sonrası ölçüme bakın diye öneriyorlar
Mucizemm10 DeryaOguzhan canım senin şekerin kaç çıktı ve bebeğin gelişimi nasıl benim doktorum bir saat hamileler için dedi 2 saat diğer şeker hastalarını kapsıyomuş
Civcimibeklerken Baby_is_loading inşallah düşer canım bebeğime bir zararı olmasından korkuyorum ben cok
Civcimibeklerken DeryaOguzhan DeryaOguzhan hep böyle seyler yiyorum canım zaten ara öğünler var yoğurt falan tek istediğim şeker bebeğe zarar vermesin ve Doğumdan sonra hemen gecsin 😔🙏
Mucizemm10 Civcimibeklerken bebeğinizin gelişimi iyi önden de gitmiyomuş benim şekerim size gmre bayağı düşük ama benimki önden gidiyo 2 hafta bende bunu anlamadım
Beyzagzn Mucizemm10 bana 1in uzerini cizip 2 yazdilar artik tokluk icin hic bakmiyorum moralimi bozuyo birde yemekten alikoyamiyorum kendimi bebekleriniz cok kilolu mu
Mucizemm10 Beyzagzn 32+1 2200 dü benimki önden gidiyo ven 26 haftadan beri diyet yapıyorum tabi kaçamaklar oluyo arada ama haftasına dönmedi bir türlü
Beyzagzn Mucizemm10 benimde 28 haftalikken 1400 gr 39.2 cm cikti normal sanirim degil mi gelisim olarak simdi 29+3 olduk 31.haftada gidicem tekrar
Mucizemm10 Beyzagzn biraz fazla olabilir canım benim 30 da 1578 di o hafta ölçdürmedim kesin bir ley diyemem
hillkaya Civcimibeklerken ne kadar zorlansanda diyetini uygula şeker kontrolünü düzenli yap yüksek çıkarsa ilacını kullan ya da doktorun nasıl uygun gördüyse yap çünkü yüksek şeker bebeğin organ gelişimini etkiler ve obez doğumdan daha bir sürü sıkıntılı doğumlara sebep olabilir canım
Civcimibeklerken hillkaya inşallah canım bırakmayacağım devam ediyorum bakalım neler olcak bebegşm gayet iyi olduğunu söyledi doktor da birşey olsa söylerdi dimi bir de şeker yüksek olanlar falan normal Doğum yapamıyor mu acaba
hillkaya Civcimibeklerken bişey olsa söylerdi tabiki sen tinerde dikkat et ben sürekli diyetle kontrol altında tutabildim ilaç almama gerek kalmadı ama tatlı ve beyaz ekmek kesinlikle yemiyorum. Doğum konusunda bişey diyemicem henüz bende görüşmedim çünkü 😊
dml33 Civcimibeklerken bisey olmuyo cnm ben iki haftadir yapiorm diyet seker icin 2 haftada 500 gr almisim.korktm cocuk kilo almadimiki diye kontrolde haftasindan 4 gun onde dedi doktor beni zorlamadı diyet bazen ara ogunleri bile yemiorm tok olduğumdan