Selmagkk Elifee ay annem varya yanımda biryere uzansam napıyosun diye söyleniyo hayatta temizlik yaptırmaz 😂😂
Elifee Selmagkk benim sıpa çok kiloluydu doktor biraz daha kalırsa sezaryana alacağım doğuramazsın dedi valla o korkuyla dolapları bile indirdim 😀
gamzeasell Gelecek olmadımı gelmiyor dun hastaneye gittim 3 cm acılmam vardı ve hala suan dogurmadım ilk hamileligimde degil 4.ama cıkmak istemediler mi cıkmazlar ne yaparsanız yapın
dmmcsirin Selmagkk hurma yiyebilirsinz günde 7-8 tane rahmi yumuşatıp açılma yapar birde böğürtlen yaprağı kaynatıp için 2 . Doğumunda yapmıştm baya kolaylaşmıştı. Sancılar geldikten itibarende eğil kalk hareketleri gerçekten işe yarayan en güzel şeydi
21mery Yapmadığım bişey kalmadı dün ıkı saat yüzdüm evet ağrım var ama doğum sancısı degıl zaten yarın son gün kendı sancım olmasa bıle yatış olacak
surprizbebekkk Selmagkk ananasin doğumu tetiklediği söyleniyor son haftamda deneyeceğim bnde bı deneyin isterseniz sonra merdiven inip çıkıp sıcak suyla duş alın comelin eşiniz iki elinizden tutsun plates topunun üstündeymis gibi hafif tempolu sağ sol yapın aklıma başka birşey gelmiyor