cansudmrgl1 Merhaba arkadaşlar , bu civarda doktor ve hastahane arayışım var normal doğum destekleyen alanında iyi içinizi rahat hissettiren pozitif etkili doktorunuz var mıdır?
Deletedmom_8793 cansudmrgl1 maddi gücünüz yetiyorsa medica beylikdüzü soner pul kesinlikle tavsiyemdir hem yaklaşımı hem bilgisi harika ilk kızımda maddi imkansızlık nedeniyle doğum yapamadım kendisinde
Dates4361 cansudmrgl1 Marmara park arkasında Medihaus var kamer tezer Özer gidebilirsiniz muayene ücretleri olsun doğum ücreti olsun dışarıya göre uygun
Ceren189 cansudmrgl1 Beykent üniversitesi hastanesi Rabia yıldırım gittim ben çok memnun kaldım ultrason da her şeyi tek tek açıklayıp konuşan bir doktor
ayseee2345 Dates4361 ultrason görüntüsü nasıl renkli görebiliyor muyuz kâğıdını veriyor mu doktor acaba
Ceren189 cansudmrgl1 medihaus kamer bey iyi bir doktor fakat bende daha önce bu hastaneye muayneye gidiyordum hastane dediğime bakmayın tabi bir tıp merkezi ve doğum sonrası bebek için Allah korusun bir şey olsa yenidoğan yoğun bakım servisi gibi olanakları yok bunları göz önünde bulundurmanız tavsiye ederim
Dates4361 Moz hepsi iyi orada çalışıyordum o yüzden biliyorum sadece filiz hanım gelmiş onu bilmiyorum esencandan geçmiş oda oraya