Endoplazmikredikulum Selam arkadaşlar Sat: 25 Temmuz Bugün dahil son 4 günlük testlerim ams hiç hareketlilik yok . Bugün yumurtalama akıntım dahil var ama testler halen yokluk çizgisinde. Günün 2.wc si ile yapıyorum. Sizce bu durum normal mi.
Sezei Endoplazmikredikulum adetiniz yeni bitmiş normal bu şekilde olması siz her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam edin koyulaşmaya başlar belirli bi zaman sonra
HunilerBenden Endoplazmikredikulum Çok normal bazen 14. Gün bazense 20. Günlere kadar uzayabilir yumurtlama görmeniz. Takipte kalın siz
Mummybaby Endoplazmikredikulum normal canım ilk regl gününden itibaren 15.gün normalde ovülasyon başlıyor ben de pcos vardı hep o tarihten itibaren bakmaya başlardım ve genelde geç bir ovülasyon tarihim olurdu
Moz Endoplazmikredikulum adet bitiminden sonra genelde 4-6.günler pik oluyor kişiden kişiye değişiyor.Pik görene kadar test yapın.Yeni bitmiş adetiniz çok normal
Endoplazmikredikulum Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için yapmaya devam edeceğimm @Sezei @HunilerBenden @Mummybaby @Moz
Tomriscvn Endoplazmikredikulum Canım yapmaya devam et zaten pik olduğu gün yapar yapmaz anlıyorsun çizgi hemen koyuluyor benim adetin 14 günü olmuştu
HunilerBenden Endoplazmikredikulum çok az kalmış aksatma takibi mutlaka değerlendir. Zaten olunca ikisi de aynı koyulukta oluyor öyle anlayabilirsin
Moz Endoplazmikredikulum piki gördüğün gün ve sonraki 2 gün.Yani 3 gün üstüste.Bu gece değerlendirebilirsiniz pik görünce yine değerlendirirsiniz